Banner 980x90

Bartkevičs par darbu pašvaldībā nopelnījis teju 20 000 latu

Ogres novada pašvaldības priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs pērn par darbu pašvaldībā kopumā saņēmis 19 739,67 latu algu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamo datu bāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2012.gadu.

Papildus tam Rīgas plānošanas reģiona maksātā alga bijuši 6000 latu, procentos par noguldījumiem pašvaldības vadītājs saņēmis 201,22 latus, savukārt pie citiem ienākumiem deklarējis vēl 0,07 latus.

Kopīpašumā ar māsu Bartkevičam ir māja Ogrē, savukārt īpašumā viņam ir 2003.gada izlaiduma vieglā automašīna "Škoda Octavia".

Pašvaldības vadītājs deklarējis arī trīs bezskaidras naudas uzkrājumus - 2900 latu, 15 825 latu un 18 034 eiro apmērā.

Saskaņā ar deklarāciju, Bartkevičam nav parādsaistību, kuru apmērs pārsniegtu 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas.

Pērn novada vadītājs bijis arī Rīgas plānošanas reģiona padomes priekšsēdētājs, nodibinājuma "Ogres Biznesa un Inovāciju Centrs" valdes loceklis, Finanšu ministrijas akcizēto preču pārvaldes Eiropas Savienības struktūrfondu uzraudzības komitejas loceklis, "Ogres evanģēliski luteriskās draudzes" revīzijas komisijas loceklis, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētāja vietnieks, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Nacionālā reģionālās attīstības padomes loceklis, politiskās partijas "Ogres novadam" priekšsēdētājs un Eiropas savienības Reģionu komitejas komitejas loceklis.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka 2011.gadā novada priekšsēdētāja ienākumi bija 25 182,39 lati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)