Banner 980x90

Bēgļi vēlas strādāt, pasaules līmeņa svarcēlāji Ventspilī, taranē ēku Jelgavā

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Piektdien, 29.aprīlī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Pirmie no Grieķijas pārvietotie un patvērumu saņēmušie bēgļi plāno mācīties un strādāt Latvijā

Divas ģimenes, kuras pārvietotas no Grieķijas un kurām Latvijā piešķirts alternatīvais statuss, plāno palikt dzīvot šajā valstī - meklēt šeit darbu dažādās jomās un mācīties.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Aspazijas mājā atklāj jaunu interaktīvu ekspozīciju

Ceturtdien, 28.aprīlī, Aspazijas mājā Jūrmalā atklāta jauna ekspozīcija "Aspazija atgriežas Dubultos", kas ar interaktīviem un digitāliem elementiem dod iespēju muzeja apmeklētājiem iepazīt dzejnieces dzīvi un daiļradi plašāk. Mājā, kur dzejniece dzīvojusi savus mūža pēdējos desmit gadus, nu būs sastopama gan Aspazija, gan viņas uzticamie draugi kaķi hologrammas veidā.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Aptauja: Gandrīz puse iedzīvotāju labprāt piedalītos Baltā galdauta svinībās

Gandrīz puse jeb 48% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju 4.maijā labprāt piedalītos Baltā galdauta svinībās, liecina pētījumu kompānijas TNS veiktā aptauja.

Foto: Pilseta24.lvFoto: Pilseta24.lv

Valmierā noslēdzas Brīvprātīgā darba mēnesis

Piektdien, 29.aprīlī, koncertzālē "Valmiera" notika Valmieras Brīvprātīgā darba mēneša noslēguma pasākums.

Foto: Pilseta24.lvFoto: Pilseta24.lv

"Liepājas pusmaratona" skrējējiem būs jauna trase

5.jūnijā jau sesto reizi notiks tradicionālie skriešanas svētki vēju pilsētā – "Liepājas pusmaratons". Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, trase "izies" ārpus Jūrmalas parka teritorijas un tam pieguļošajām ielām, dodot iespēju skrējējiem redzēt daudz vairāk no Liepājas ainavas, kā arī pašiem liepājniekiem sajust, ka šī diena ir īpašāka par citām.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Rinkēvičs atklāj Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pārstāvniecību

Ceturtdien, 28.aprīlī, Biznesa augstskolā "Turība" tika atklāta Latvijas-Lielbritānijas tirdzniecības kameras pirmā pārstāvniecība Latvijā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pierīgas pašvaldību vadītājiem ir redzējums izmaiņām NĪN politikā

Pierīgas Pašvaldību apvienība (PPA) pašreiz vēl strādā pie priekšlikumiem nākotnes izmaiņām nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) politikā, ko plāno pārrunāt ar Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS), uzsverot, ka Pierīgas pašvaldību pārstāvji ir obligāti iekļaujami darba grupā, kas strādās pie šīm izmaiņām, aģentūrai LETA sacīja PPA vadītājs Ādažu mērs Māris Sprindžuks (LRA).

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dabas aizsardzības pārvalde saņēmusi ap pustūkstoti ziņojumu par roņu mazuļiem piekrastē

Ik pavasari aptuveni mēneša garumā jūrmalas piekrastē nonāk roņu mazuļi. Šopavasar Dabas aizsardzības pārvaldes speciālisti saņēmuši teju pustūkstoti iedzīvotāju zvanu un elektroniskās vēstules par piekrastē novērotiem roņu mazuļiem. Lielākā daļa ziņotāju pauduši satraukumu par ronēnu drošību un veselību.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ventspilī trenējas pasaules līmeņa svarcēlāji

Ventspilī vienas nedēļas ilgā treniņnometnē, no 25.aprīļa līdz 2.maijam, uzturas Itālijas svarcēlāji Mirko Skarantino (Mirco Scarantino), kurš ieguvis 2016.gada Eiropas Čempiona titulu 56 kg svara kategorijā, kā arī Dženija Katerīna Pagliaro (Genny Caterina Pagliaro), kura 2016.gada Eiropas čempionātā 48 kg svara kategorijā ieguvusi sudraba godalgu.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Jelgavā autovadītājs taranē ēku un stāvošus auto un pamet avārijas vietu

Aizvadītajā naktī Jelgavā kāds vadītājs iebraucis ēkā un blakus stāvošās automašīnās, taču pēc negadījuma viņš notikuma vietu pametis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)