Banner 980x90

Bērni no Ukrainas viesojas Ogres 1.vidusskolā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Starpvalstu nometnes ''Daba dziedē'' dalībnieki turpina baudīt nometnes daudzveidīgās, interesantās un krāsainās aktivitātes Ogrē.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, 29.oktobrī, nometnes dalībnieku diena iesākās Ogres 1.vidusskolā, kur bērni tikās ar skolas skolotājiem un audzēkņiem. Skolēni bija sagatavojuši prezentācijas, kurās stāstīja par Ogri, tās dabu un apkārtni, un, protams, par savu "kalna skolu" - Ogres 1.vidusskolu.

Nometnes dalībnieki iepazinās arī ar robotikas pulciņa dalībniekiem un nedaudz iepazina šo interesanto nozari.

Mazliet vēlāk skaistā un krāšņa koncertā nometnes dalībniekus priecēja skolas audzēkņi gan dziedot, gan dejojot, gan spēlējot dažādus mūzikas instrumentus.  

Pēc koncerta skolotāja Eva Pedāja kopā ar dejotājiem no Ogres 1.vidusskolas tautisko deju kolektīva "Musturiņš" aicināja nometnes dalībniekus kopīgi mācīties latviešu tautisko deju soļus. Kopā ar skolēniem un mājturības skolotāju Ilzi Krastiņu un direktores vietnieci vidusskolas audzināšanas darbā Ilzi Rutku tika cepti keksiņi un gatavotas skaistas un krāsainas krūzītes.

Neizpalika arī sportiskās aktivitātes, tika spēlēts frisbijs kopā ar Ogres Frisbija kluba pārstāvjiem. 

Pēcpusdienā nometnes dalībnieki devās pārgājienā pa Ogri. Tika veikti Veselības takas vingrojumi, apskatīts Līkais tilts un apmeklēts arī Špakovska parkā.

Pēc pārgājiena sportiskās aktivitātes turpinājās pašvaldības aģentūras "Ogres namsaimnieks" struktūrvienībā "Neptūns, kur notika nodarbība baseinā.

Starpvalstu nometnes dalībnieki apmeklēs un iepazīs Latvijas galvaspilsētu Rīgu, kurā apskatīs arī vienu no nozīmīgākajām kultūras būvēm Latvijā 21.gadsimtā Gaismas pili un tajā esošo Latvijas Nacionālo bibliotēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)