Banner 980x90

Bērnu aktivitātes Ogres pilsētas svētkos

Ogres pilsētas svētkos 1.augustā pļavā aiz Ogres kultūras centra darbosies Bērnu pilsētiņa ar daudzveidīgām un interesantām norisēm.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, pie bērniem ieradīsies četri pasaku tēli no "Pārsteigumu karuseļa", kas ar muzikālu rotaļprogrammu iepriecinās mazos svētku dalībniekus, iesaistot viņus programmas norisēs – svētkos taču nevienam nav jāstāv vai jāsēž maliņā, ikvienam aktīvi jādarbojas līdzi!

Būs Ērika Baloža muzikālā leļļu teātra izrāde. Ar vizuāli krāsainiem trikiem uzstāsies Rīgas cirka burvju mākslinieks, iesaistot savās izdarībās arī publiku.

Visās "Pārsteigumu karuseļa" aktivitātēs ar deju priekšnesumiem līdzi darbosies teātra deju grupa "Savanna".

Svētkos piedalīsies Lienes Šomases radošās studijas "Zvaigžņu sala" audzēknes ar muzikāliem priekšnesumiem, darbosies Lielā burbuļmašīna.

Līdztekus skatuves programmai svētku apmeklētājiem būs iespēja darboties Matu lentu gatavošanas darbnīcās – meitenēm, Zirneklīšu darbnīcā – zēniem, bet Sapņu ķērāju darbnīcā būs interesanti darboties gan meitenēm, gan puišiem. Cirka radošās darbnīcas pasākuma apmeklētājiem ļaus izmēģināt savus spēkus dažādos cirka trikos – žonglēšanā, uz līdzsvara braucamā, staigājot pa virvi, izgatavojot burvju kārti vai maciņu un vēl citas interesantas nodarbes. Būs arī Rīgas motormuzeja radošā darbnīca "Esi zinošs un drošs uz ceļa", "Brauc ar velosipēdu, saudzē dabu", kurā darbojoties bērni varēs saņemt sertifikātu – apliecinājumu tam, ka viņi ir zinoši un gudri.

Svētkos pie bērniem ciemos ir apsolījuši ierasties un prieku sagādāt divi poniji.

Pilsētas svētku pasākumi ir bez maksas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)