Banner 980x90

Bērnu mēbeļu ražotājs SIA "Snores" atklās par aptuveni 200 000 eiro iegādātās un renovētās ražošanas telpas

Rīga, 21.aug., LETA. SIA "Snores", kas ražo zīmola "Ette Tete" bērnu mēbeles, piektdien, 23.augustā, plkst.15 Ikšķiles novada Tīnūžu pagasta "Baržos" atklās par aptuveni 200 000 eiro iegādātās un renovētās ražošanas telpas, aģentūru LETA informēja "Snores" valdes locekle Linda Riekstiņa-Šnore.

Uzņēmums iegādājies arī jaunu CNC frēzēšanas iekārtu 125 000 eiro vērtībā, kuras detaļu griešanas kvalitāte un ātrums ievērojami pārsniedz iepriekš lietotās iekārtas rādītājus. Investīcijām piesaistīts finansējums no finanšu institūcijas "Altum", kā arī ieguldīti uzņēmuma līdzekļi.

Renovētās ražošanas telpas Tīnūžu pagastā iegādātas un atjaunotas ar finanšu institūcijas "Altum" atbalstu. Uzņēmuma modernizācijas rezultātā ir palielināta ražošanas kapacitāte, pārceļot ražošanu uz divreiz lielākām telpām, kā arī kāpināta produktivitāte, daļēji automatizējot ražošanu, teica Riekstiņa-Šnore.

99% no "Snores" saražotās produkcijas tiek eksportēta uz ASV, Vāciju, Itāliju, Šveici un Spāniju, kā arī citām 53 pasaules valstīm. Zīmola "Ette Tete" produkcijas klāstā ir kāpslītis, kas transformējas par galdiņu, modificējams Pikleres trijstūris "Mopitri" un barošanas krēsliņš.

"Snores" ar zīmola "Ette Tete" saražoto produkciju pagājušajā gadā sasniedza 923 000 eiro apgrozījumu, nopelnot 89 158 eiro, savukārt šogad plāno sasniegt vismaz 1, 7 miljonu eiro apgrozījumu.

"Ette Tete" misija ir atvieglot jauno vecāku rūpes par savām atvasēm, radot daudzfunkcionālas, lietošanā ērtas, drošas un vizuāli skaistas bērnu mēbeles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)