Banner 980x90

Bitumena šindeļi – kādas ir šī jumta seguma priekšrocības

Laba mājas sākas ar labu jumtu – tā ir sen zināma patiesība. Tikai kā tikt pie laba jumta? Kādu jumta segumu izvēlēties? Šoreiz tuvāk apskatīsim tādu populāru jumta segumu kā bitumena šindeļi. Kanādas ražotājs IKO ir viens no zināmākajiem bitumena šindeļu ražotājiem, kas iekarojis tirgus līdera pozīcijas. Kāpēc klienti izvēlas IKO šindeļus un kādas ir būtiskākās šī jumta seguma priekšrocības? 

Bitumena šindeļi – jaunās paaudzes mīkstais jumta segums
Bitumena šindeļi ir īpaši izturīgs un ilgmūžīgs mīkstais jumta segums, kuru izmanto ļoti plaši visā pasaulē. To gatavo no pamatmateriāla, kas piesūcināts ar bitumu un polimēra savienojumiem, kā arī pārklāts ar keramikas granulām, kas piešķir šindeļiem elastību un vēlamo krāsu. Visbiežāk kvalitatīvu bitumena šindeļu pamatā ir stikla šķiedra, kas garantē augstu izturību pret liekšanu. Bitumena šindeļus izgatavo dažādās formās un krāsās, radot plašu piedāvājumu katra īpašuma vajadzībām un specifikai.

Izturīgi pret jebkuriem laika apstākļiem
Viena no galvenajām bitumena šindeļu priekšrocībām un iemesliem, kāpēc tos izvēlas, ir augstā izturība pret jebkuriem laika apstākļiem. Šindeļi uzticami kalpo stiprā vējā, lietū, sniegā un aukstumā, kā arī nezaudē savas labās īpašības un izskatu saules ietekmē. Bitumena šindeļi ir plaši izmantoti tieši tajās teritorijās, kur ilgstoši valda skarbi un nelabvēlīgi laika apstākļi, piemēram, piekrastēs, ar sniegu bagātos apvidos un reģionos, kur bieži plosās vētras. IKO īpaši padomājis, lai ražošanas procesā bitumena šindeļus veidotu maksimāli izturīgus un ar ilgāku kalpošanas laiku.

Piemēroti jebkuras sarežģītības jumtiem
Pateicoties īpašajai ražošanas tehnoloģijai, šindeļu elastībai un dažādajām formām, tie ir lielisks jumta segums jebkuras sarežģītības un formas jumtam. Ar tiem bez grūtībām varēs noklāt ne tikai klasiskus jumtus, bet arī īpaši stāvas vai lēzenas virsmas, tornīšus, mansarda jumtus, pat vertikālas fasādes, padarot šindeļus arī par dekoratīvu elementu.

IKO šindeļi uzticami kalpos pat 30 gadus
IKO bitumena šindeļi radīti kā ilgmūžīgs jumta segums, kas uzticami spēs kalpot tiešām ilgu laiku. Atkarībā no izvēlētā šindeļu veida, tie var būt no 15 līdz pat 30 gadiem. Tas padara bitumena šindeļus par tālredzīgu izvēli, jo par jumta seguma maiņu nebūs jāsatraucas tiešām ilgi. Visu šo gadu laikā jumta segums nezaudēs ne savu labos izskatu, ne augsto izturību un funkcionalitāti.

Gaumīgs dizains un dabiski toņi
Jumta segums ir tas ēkas būvniecības un apdares elements, kas ir labi redzams, tāpēc to var uzskatīt par vienu no ēkas vizuālā tēla galvenajiem aspektiem. Tas nozīmē, ka dizainam ir liela nozīme. IKO bitumena šindeļi veidoti tā, lai apmierinātu ne tikai prasības pēc augstākās kvalitātes, bet arī pēc nevainojama dizaina. Tie pieejami dažādās formās un dabiskos krāsu toņos, kas variē no pelēcīgi brūniem līdz zaļganiem un sarkanīgiem.

IKO šindeļi – augstākā kvalitāte un ērta uzklāšana
Kanādas ražotājam IKO vairāk nekā 60 gadu darba pieredze ļāvusi radīt tādus jumta segumus, kuri šobrīd ir kā augstākās kvalitātes standarts, kam pielīdzina citu ražotāju bitumena šindeļus. IKO bitumena šindeļi ir viegli uzklājami, pateicoties to īpaši izstrādātajai formai un dubultajai naglošanas joslai. Tāpat ražotājs piedāvā visus vajadzīgos papildmateriālus jumta pareizai, ātrai un ērtai uzklāšanai. 

"RIPO International" jau daudzus gadus saviem klientiem piedāvā augstas kvalitātes preces mājas un teritorijas labiekārtošanai, kā arī būvniecībai. Uzņēmums iekļāvis IKO jumta segumus savā sortimentā, piedāvājot gan tradicionālos un rombveida bitumena šindeļus, gan laminētos divslāņu šindeļus, kuri, pateicoties augstajai izturībai, šobrīd ir vieni no pieprasītākajiem segumiem tirgū. 

Vairāk par IKO jumta segumiem, to specifikāciju un cenām varat uzzināt mājaslapā https://ripointernational.lv, kur arī iespējams ērti veikt pasūtījumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)