Banner 980x90

Blondīņu asociācijas aptaujā par simpātiskāko Ministru prezidenta kandidātu atzīst Viesturu Tamužu

Latvijas Blondīņu asociācijas rīkotajā interneta aptaujā par simpātiskāko Latvijas Ministru prezidenta kandidātu pārliecinoši uzvarējis partiju apvienības "Ražots Latvijā" izvirzītais bezpartijiskais kandidāts Viesturs Tamužs, aģentūru LETA informēja Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte.
Sīva konkurence notika starp trim kandidātiem, aptaujas līderiem mainoties pa stundām.
Kā otrs simpātiskākais Ministru prezidenta kandidāts interneta aptaujā atzīts Ainars Šlesers no apvienības "Par labu Latviju", savukārt trešajā vietā ierindojas jau esošais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis no apvienības "Vienotība".

Ievērojot to, ka kļūdas dēļ aptaujas sarakstā bija iekļuvis arī Ģirts Valdis Kristovskis no "Vienotības", viņš ievērojami konkurēja ar savas apvienības biedru Dombrovski, stāstīja Ģederte.

Aptaujas uzvarētājs Tamužs balvā saņēmis fotosesiju ar Latvijas Blondīņu asociācijas biedrēm.
Interneta aptauja pagājušajā nedēļā notika mājaslapā www.goblonde.lv.

Latvijas Blondīņu asociācija ir Starptautiskās blondīņu asociācijas dalībniece. Tās darbības mērķis ir veicināt sadarbību ar līdzīgām organizācijām citās pasaules valstīs, lai sekmētu kultūras, izglītības un uzņēmējdarbības attīstību, atbalstītu labdarību, sieviešu veselību un aktīvu dzīvesveidu, kā arī risinātu sociālos un vides aizsardzības jautājumus.

Asociācija organizē labdarības un sabiedrības integrācijas akcijas, sabiedriskus pasākumus māmiņām un dāmām, kā arī konkursus. Plašāka informācija par asociāciju un tās darbību atrodama mājaslapā www.goblonde.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)