Banner 980x90

Ceļā no Rīgas līdz Ogrei uz šosejas būs divi radari

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) sāk uzstādīt pirmos stacionāros fotoradarus. Lai arī precīzi nav zināms, kad kontroles mērierīces parādīsies uz šosejas Rīga—Daugavpils—Krāslava—Baltkrievijas robeža , CSDD ziņo, ka uz ceļa atradīsies četri stacionārie fotoradari.

Viens no tiem fiksēs Ogres virzienā braucošos, otrs – Rīgas virzienā.

Abas ierīces atradīsies uz A6 ceļa pie pagrieziena uz Saulkalni, 24,5.kilometrā uzstādītā fiksēs uz Ogri braucošus, 24,6.kilometrā uzstādītā – uz Rīgu braucošos.

CSDD atzīst, ka ceļa posmā no 23. līdz 25.kilometram 2010.-2013.gadā notikuši 16 ceļu satiksmes negadījumi ar pieciem cietušajiem un vienu bojā gājušo.

Direkcijā skaidro, ka A6 ir augstas satiksmes intensitātes divbrauktuvju četru joslu ceļš ar krustojumu vienā līmenī. Minētajā vietā, kur būs fotoradari, ļoti bīstama ir izbraukšana no pieslēguma, ja uz galvenā ceļa tiek pārsniegts braukšanas ātrums, kas ir 70 kilometri stundā.

Direkcijas pārstāve Agnese Korbe Ogre24.lv sola, ka informācija par ierīču uzstādīšanas laiku tiks sniegta vēlāk. Pirms stacionāro fotoradaru atrašanās vietām tiek izvietotas informatīvas zīmes, uz kurām norādīts mērierīces atrašanās vietā atļautais ātrums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)