Banner 980x90

Cēsīs plāno atvērt skaņu plašu rūpnīcu, Rēzeknē atklās biznesa inkubatoru, visvairāk skatās TV3

Foto: LETA
Foto: LETA
Otrdien, 10.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

VL-TB/LNNK kā iespējamos Rīgas mēra kandidātus uzrunājusi Naudiņu, Kolu un Broku

Nacionālajā apvienībā "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) kā potenciālie Rīgas mēra amata kandidāti uzrunāti Saeimas deputāti Romāns Naudiņš un Rihards Kols, kā arī Rīgas domes deputāte Baiba Broka, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Pērn skatītākā televīzijas programma - "Eirovīzijas" fināla tiešraide

Pagājušajā gadā skatītākā televīzijas (TV) programma bija raidījums "61.Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Fināls" kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 11,8% jeb 229 600 Latvijas iedzīvotāju, liecina pētījumu kompānijas "Kantar TNS" apkopotie dati par lineārās TV kanālu auditoriju.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Pērn pieaudzis pieķerto ātruma pārkāpēju skaits, bet bijis mazāk dzērājšoferu

Neskatoties uz bargākiem sodiem, pērn autovadītājiem noformēto administratīvo pārkāpumu protokolu skaits pieaudzis par gandrīz 7% - kopumā noformēti 99 582 protokoli, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Tuvākajā diennaktī kļūs aukstāks, pastiprināsies vējš un spīdēs saule

Otrdienas pēcpusdienā Latvijā turpina ienākt vēsāks gaiss no dienvidiem, vietām Kurzemē un Zemgalē gaisa temperatūra jau noslīdējusi zem -7 grādiem, naktī uz trešdienu visā valstī tā pazemināsies līdz -7..-13 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Foto: LETAFoto: LETA

Izsludina iepirkuma konkursu par Mežaparka estrādes būvniecības pirmo kārtu

Rīgas domes Iepirkumu komisija šodien pieņēmusi lēmumu izsludināt iepirkumu par Mežaparka estrādes būvniecības pirmo kārtu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Aptauja: Pērn skatītākie televīzijas kanāli bija TV3, LTV1 un PBK

Pagājušajā gadā Latvijā skatītākais televīzijas (TV) kanāls, ņemot vērā lineārās TV skatīšanās laika daļu, bija TV3, kam veltīts 11% no kopējā TV skatīšanās laika, liecina pētījumu kompānijas "Kantar TNS" apkopotie dati par lineārās TV kanālu auditoriju.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Starptautiskās tūrisma izstādēs popularizēs piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma baudīšana, sporta, kultūras pasākumi un Hanzas laiku mantojums Valmierā – tie ir galvenie akcenti, par kuriem, popularizējot Valmieru, apkārtējos novadus un Gaujas Nacionālo parku, starptautiskās tūrisma izstādēs uzzinās ceļotgribētāji, kā arī nozares profesionāļi no dažādām pasaules valstīm.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Svinīgā pasākumā Rēzeknē atklās biznesa inkubatoru

Piektdien, 13.janvārī plkst.15.00 Rēzeknē, Baznīcas ielā 19 ar svinīgu pasākumu atklās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Rēzeknes biznesa inkubatoru – pirmo no 14 LIAA biznesa inkubatoriem reģionos, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā bērns

Šonakt dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā apmēram 12 gadus vecs bērns, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Foto: LETAFoto: LETA

Amatas pagasta Ģikšos notiks "Starptautiskā danču nakts"

Jau šajā nedēļas nogalē, sestdien, 14. janvārī, plkst.20.00 līdz pat rītam, Amatas pagasta Ģikši kļūs par Baltijas danču galvaspilsētu.

Cesis24.lvCesis24.lv

Cēsīs plāno atvērt skaņu plašu rūpnīcu

Kompānija SIA "Mango Vinyl Press" Cēsīs plāno atvērt skaņu plašu rūpnīcu, šodien vēstīja LNT raidījums "900 sekundes".

Foto: LETAFoto: LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)