Banner 980x90

Ciemupes ielām tiek atjaunots segums 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ciemupes ielām tiek pabeigta ceļa seguma atjaunošana ar virsmas apstrādi, pārklājot ar bitumena emulsiju un pārkaisot pāri granīta šķembas, - šādi veidota aizsargkārta pasargās ceļa segumu no ūdens un dažādu nelabvēlīgu faktoru iedarbības, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Esošais segums Ciemupes ielās ieklāts pagājušā gadsimta beigās. Kopš tā laika nekādi ceļu remontdarbi neesot veikti, vien aizlāpītas radušās bedres, informē Ogres novada p/a "Ogres namsaimnieks" Ceļu un pilsētvides nodaļas vadītājs Pēteris Bužers.

Bužers atzīst, ka bedrīšu lāpīšana esot gana dārgs pasākums, domājot ilgtermiņā, produktīvāk esot atjaunot visu ceļa segumu. Tādējādi arī tiekot saglabātas ielas ar melno segumu vēl uz vairākiem gadiem. Ja šī ceļa seguma atjaunošana nebūtu izdarīta šogad, pēc diviem gadiem esošo ceļu nāktos pārveidot atkal par grants ceļu.

Šī gada p/a "Ogres namsaimnieks" budžetā bija atvēlēti 40 000 eiro ceļa seguma atjaunošanai, tāpēc Ciemupes ielas tikušas pie virsmas apstrādes. Paralēli ceļa seguma atjaunošana divām ielām notikusi arī Ogresgalā (ceļš uz kapiem un pienotavu). Līdz ar divu ielu ceļa seguma atjaunošanu Ogresgalā, praktiski visi Ogresgala pagasta ceļi ir atjaunoti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)