Banner 980x90

Clean seat rūpēsies par labierīcību tīrību

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ikvienam ir patīkami apmeklēt modernas un tīras labierīcības, tāpēc dažādi higiēnas līdzekļi, piemēram, Clean seat poda virsmas dezinfekcijas putas, būs lielisks palīgs, lai uzturētu Jūsu tualeti vislabākajā kārtībā. Šis risinājums būs piemērots gan labierīcībām mājās, gan tādās publiskās vietās kā birojos, veikalos vai skaistumkopšanas salonos. 

Kā lietot šīs putas?
Ienākot labierīcībās, kas aprīkotas ar Clean seat dezinfekcijas putu turētājiem, katrs apmeklētājs var parūpēties par klozetpoda tīrību. Lai nodezinficētu podu, pietiks tikai ar trim vienkāršām darbībām:
- paņemiet nelielu tualetes papīriņa gabalu;
- uzspiediet nepieciešamo putu daudzumu uz papīra;
- ar putām noslaukiet poda virsmu.
Pēc poda apstrādes ar Clean seat putām Jūs varēsiet būt pārliecināts, ka tualetes poda virsma ir higiēniska un droša lietošanai.

Kādas ir priekšrocības?
Clean seat putas ir nepieciešamas jebkurās labierīcībās, taču it sevišķi tādās, kuras apmeklē daudz cilvēku, piemēram, bāros vai kafejnīcās. Šādam higiēnas risinājumam ir vairākas priekšrocības:
- putas pēc dezinficēšanas uzreiz izgaro, tāpēc ar to nekairina ādu;
- ērtais dozators padod tikai tik daudz putu, cik nepieciešams vienai poda dezinfekcijas veikšanai;
- šī metode ļauj katram tualetes apmeklētājam justies pārliecinātam par absolūtu labierīcību tīrību.
Jebkurš Jūsu iestādes vai mājas apmeklētājs būs patiesi priecīgs par iespēju dezinficēt klozetpodu ērtā un modernā veidā.

Izvēlieties piemērotāko dizainu!
Tā kā labierīcību dizains var būt atšķirīgs, putu dozatori ir pieejami visdažādākajās krāsās:
- ja dizains ir klasisks, izvēlieties baltu vai melnu dozatoru;
- ja labierīcībās ir krāsainas flīzes, pieskaņojiet tiem spilgtas krāsas dozatoru;
- ja vēlaties stilīgus tualetes aksesuārus, tad izvēlieties pelēkus vai bēšus dozatorus.
Higiēnas risinājumu nodrošinātājs "Berendsen" piedāvās tieši Jūsu tualetes vai vannas istabas interjeram piemērotāko risinājumu.

Cenā iekļauts arī serviss
Ja iegādāsieties "Berendsen" Clean seat poda sēdvirsmas dezinfekcijas putas, Jūs saņemsiet ne vien mūsdienīgu higiēnas risinājumu, bet arī pilna servisa apkalpošanu! "Berendsen" darbinieki parūpēsies, lai
- dozators vienmēr būtu uzpildīts;
- putas vienmēr būtu pasūtītas un pieejamas;
- dozators darbotos perfekti.

"Berendsen" ir uzņēmums, kura produktus lieto un novērtē daudzi klienti visā Latvijā, jo uzņēmuma nodrošinātie higiēnas pakalpojumi ir augstas kvalitātes, bet klientu apkalpošana - vienmēr līmenī. Ienāciet mājaslapā Berendsen.lv un pārliecinieties par plašo higiēnas risinājumu piedāvājumu, kas Jums palīdzēs maksimāli aprīkot Jūsu vannas istabu, lai tajā valdītu sakopta un tīra vide!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)