Banner 980x90

Dēļ ūdens noplūdes cieš Rīgas pils, ezerā ielūzt automašīna, Rīgā atvērtas slidotavas

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Pirmdien, 9.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Nakts laikā Salacgrīvā no garāžām nozagtas vairākas mantas

Svētdien, 8.janvārī Salacgrīvā, Atlantijas ielā, garāžu kooperatīvā konstatēts, ka nakts laikā sabojātas vairāku garāžu slēdzenes, tostarp no vienas garāžas nozagtas mantas – akumulatora lādētājs, skrūvmašīna, metāla griezējs un finierzāģis, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Gulbe.

Limbazi24.lvLimbazi24.lv

Trīs traģēdijā Dobelē iesaistītie bērni izrakstīti no slimnīcas un nogādāti atbalsta centrā

Šodien no Dobeles slimnīcas izrakstīti trīs bērni, kuri aizvadītajā nedēļā tika atrasti novārguši dzīvoklī kopā ar mirušiem vecākiem un zīdaini.

Foto: LETAFoto: LETA

Liepas pagastā kādā novietnē atrasti 16 miruši liellopi un vēl vairāki novārdzināti

Liepas pagastā kādā dzīvnieku novietnē atrasti vairāki novārdzināti un 16 miruši liellopi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Gulbe.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Rīgā darbu sākušas divas no piecām dabīgā ledus slidotavām

Līdz ar sala iestāšanos Rīgā darbu sākušas dabīgā ledus slidotavas pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas un pie Bērnu un jauniešu centra "Laimīte", aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Ministrs: RPIVA reorganizācija četru gadu laikā ļautu ietaupīt piecus miljonus eiro

Reorganizējot Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju (RPIVA), četru gadu laikā rastos piecu miljonu eiro ietaupījums, intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" norādīja izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V).

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

Ūdens noplūdes dēļ cietusi apmēram viena trešdaļa Rīgas pils Baltās zāles griestu

Ūdens noplūdes dēļ cietusi apmēram viena trešdaļa Rīgas pils Baltās zāles griestu, šorīt Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta Panorāma" sacīja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pārstāvis Arnis Blodons.

Riga24.lvRiga24.lv

Guntis Ulmanis: Latvijai attiecības ar Krieviju jāveido stratēģiski, ne populistiski

Latvijai ir jāveido attiecības ar Krieviju, bet tas jādara stratēģiski un pārdomāti, nevis populistiski, šādu viedokli intervijā "Neatkarīgajai Rīta Avīzei" (NRA) pauž Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Atkušņa dēļ uz laiku slēdz slēpošanas kalnu "Lemberga hūte"

No šodienas atkušņa dēļ uz laiku ir slēgts Ventspils slēpošanas kalns "Lemberga hūte", aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" pārstāvis Rolands Gorškovs.

Foto: LETAFoto: LETA

Pērn Zemessardzē iestājušies gandrīz 900 pilsoņu

Pagājušajā gadā Zemessardzes rindas papildinātas ar gandrīz 900 Latvijas pilsoņu, šorīt intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" pastāstīja topošais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Driškina ezerā ielūzusi automašīna

Sestdien, 7.janvāra pēcpusdienā plkst.16.03 saņemts izsaukums uz Pārgaujas novada Raiskuma pagasta Driškina ezeru, kur ezerā,~ 70 m no krasta, ielūzusi automašīna, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē  VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vidzemē Sandra Vējiņa.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)