Banner 980x90

Dienas horoskops 15.janvārīm

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Auns Šodien iespējami konflikti, tāpēc mēģini atturēties no emociju izvirduma. Ja sanāk, tad apkārtējiem liec noprast, ka pie vainas nav viņi, bet gan tu pats.

Vērsis Atzīt savas kļūdas nudien nav viegli, bet šodien gan nāksies, ja vien nevēlies iesaistīties kādā konfliktā. Šodien esi piekāpīgs!

Dvīņi Būs jāspēj saglabāt mieru un domāt loģiski. Vari saskarties ar dažādiem pārbaudījumiem. Neļauj tiem tevi sagraut!

Vēzis Darbi padosies labāk, ja palūgsi kāda zinoša cilvēka palīdzību. Šodien nekautrējies parādīt arī savas vājības!

Lauva Vēlēsies saglabāt labas attiecības teju ar visiem, taču drīz vien sapratīsi, ka tas nav iespējams. Šodien svarīgākā būs ģimene un mīļotais cilvēks.

Jaunava Šodien jābūt īpaši apdomīgam un piesardzīgam. Vai viss notiek tā, kā tu vēlies? Ja tevi kaut kas neapmierina, tad maini to!

Svari Klusēšana par problēmām nenesīs neko labu. Šodien kārtīgi izrunājies un atpūties! Pēc sarunām ar draugiem jutīsies atvieglots.

Skorpions Šodien ļauj notikt kādam brīnumam. Vari atgriezties atmiņās par pagātni un tajā notikušo. Mēģini atcerēties to labo, nevis nomākt pats sevi, domājot par slikto.

Strēlnieks Būsi pārsteigts, cik daudz var panākt ar laipnību un pozitīvu attieksmi. Esi jauks un laipns pret visiem!

Mežāzis Kaut arī negribēsies, šodien labāk mēģini uz notiekošo raudzīties tik pozitīvi, cik vien iespējams. Nezaudē ticību!

Ūdensvīrs Viss nokārtosies un uzlabosies tikai tad, kad sāksi rīkoties. Nesēdi, rokas klēpī salicis. Šo dienu ieteicams pavadīt produktīvi.

Zivis Ja vēlies panākumus, tad rīkojies! Šodien būsi pārņemts ar kādas idejas īstenošanu. Nevilcinies, sāc jau šodien! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)