Banner 980x90

Dienas horoskops 18.augustam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Auns Šodien cilvēki būs atklātāki runājot par savām sajūtām, kas būtiski atvieglos savstarpējo sapratni attiecībās. Nav svarīgi, cik ļoti tu centies panākt, lai otrs atzīst savas jūtas, tagad tev pat nevajadzēs pūlēties, jo viņš pats visu pastāstīs.

Vērsis Šodien tevi sagaida kāda interesanta pieredze. Ja šovakar dosies uz randiņu, gatavojies kaut kam īpašam. Jūs ātri vien atradīsiet kopīgu valodu, un patiesais sirds siltums vienam pret otru būs ļoti labi pamanāms.

Dvīņi Tev būs iespēja sevi iepriecināt. Gaisā ir jūtama patīkama harmonija, kas ļaus jums izbaudīt laiku divatā. Varat aiziet vakariņās vai paši radīt romantisku atmosfēru mājās un izbaudīt divvientulību, kas uzlabos garastāvokli.

Vēzis Šis ir ideāli piemērots brīdis, lai dotos izklaidēties kopā ar kādu īpašu cilvēku. Ja jums abiem patīk ārišķības, varat jautri pavadīt laiku, piemeklējot īsto apģērbu un aksesuārus. Šis ir tas gadījums, kad vispirms izvēlies drēbes un tad piemeklē pasākumu, kur tās izrādīt.

Lauva Mīlestības jomā tu jutīsies nedaudz brīvāk un ielaidīsi savā dzīvē nedaudz romantikas. Nav uzreiz jāatrod partneris un jāsteidz veidot attiecības. Tu vari sākt pamazām un izdomāt, kā labāk pārvilināt viņu savā pusē.

Jaunava Pašreizējā enerģija var radīt brīnumus, ja vien visu nesasteigsi. Cilvēki kļūst atvērtāki, un tāpēc ir vieglāk komunicēt. Ja meklē savu īpašo cilvēku, koncentrējies uz to, ko vari sniegt nevis iegūt.

Svari Neuztraucies, ja neesi īstajā omā, lai dotos uz šī vakara randiņu. Aizej tik un tā, jo tas būs tā vērts. Jūs labi pavadīsiet laiku un izrādīsies, ka jums ir vairāk kopīga nekā tev sākumā likās. Turklāt jūsu starpā būs arī jūtu ķīmija.

Skorpions Ja pirms tam šķita, ka jūsu starpā nekā nav, tad tagad, iespējams, uzplauks romantiskas jūtas. Vai nu esat izlēmuši dot viens otram iespēju vai arī tu pamanīji viņā kaut ko tādu, ko pirms tam neredzēji – tagad jūs varat iemīlēt viens otru.

Strēlnieks Šī diena mīlestības jomā būs ļoti veiksmīga. Liec lietā savu apburošo smaidu un izvēlies nedaudz caurspīdīgas drēbes, kā arī pieskaņotas smaržas. Tu saņemsi daudz uzmanības, kas palīdzēs noturēt smaidu sejā un, iespējams, satiksi kādu, ar ko .pavadīt laiku divatā.

Mežāzis Šodien būs iespēja izbaudīt nedaudz romantikas. Vari pavadīt laiku kopā ar mīļoto cilvēku un darīt kaut ko neierastu, lai stiprinātu saikni jūsu starpā. Ja vēl tikai meklē otro pusīti, tad šī vakara ballīte varētu ieviest pozitīvas pārmaiņas.

Ūdensvīrs Šodien mīlestības jomā būs vairāk degsmes un kaislību. Tev būs vieglāk atklāt savas jūtas. To var darīt ar vārdiem vai sagādāt kādu jauku dāvanu, taču dāvināt būs gandrīz tikpat patīkami kā saņemt. Lai ko tu izvēlētos, katrs risinājums attiecību uzlabošanai būs veiksmīgs.

Zivis Šīs dienas enerģijas ietekmē tev būs iespēja atgūt nedaudz sirds siltuma attiecībās, kas kādu laiku ir bijušas diezgan vēsas. Lai kāds būtu komunikācijas problēmu iemesls, viss pamazām atrisināsies. Iesākumā varbūt ir vajadzīgs mīļš apskāviens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)