Banner 980x90

Dienas horoskops 26.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ja būsi pacietīgs, tad tas aizvedīs tevi diezgan tālu. Nedari neko tādu, kas liktu atiet no plāna. Izdari šodien visu, kas ir sakrājies.

Vērsis Tev šodien ir ieteicams paanalizēt pašam sevi, bet citus cilvēkus – vēl jo vairāk. Tomēr jāizvairās no savu domu izteikšanas – labāk paturi pie sevis.

Dvīņi Ļoti pozitīva diena ar pozitīviem pārsteigumiem un pozitīviem cilvēkiem. Nedusmojies uz tiem, kuri vēl tev tikai labu, arī izsakot kādu negatīvāku piezīmi.

Vēzis Visur savu degunu nebāz, visiem palīdzēt un visu uzzināt nevarēsi. Vairāk domā ar galvu, nevis ar savām fiziskajām vēlmēm.

Lauva Šodien sajutīsi balansu, drošību un iekšējo apmierinājumu. Esi to pelnījis! Būs iespēja šodienu izbaudīt pilnībā.

Jaunava Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi un ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks. Domas ļoti ietekmē visu apkārtējo!

Svari Tevi ātri uz priekšu vedīs nostādītie mērķi un apziņa par to, ka tu to spēj. Neviens tev nestāvēs ceļā, tādēļ tava taka uz laimi ir atbrīvota.

Skorpions Laba diena maziem pirkumiem, kas sagādā prieku. Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, kas liks uz pasauli paskatīties no citas puses.

Strēlnieks Šodien monotonais darba ritējums tevi pamatīgi nogurdinās. Un rezultāts atspoguļosies uz tavu noskaņu. Tomēr nav par to vērts pirms laika satraukties.

Mežāzis Šodien tu jutīsies brīvs. Nebūs nekāda pamata satraukumam, lai arī esi gatavojies uz to ļaunāko. Nesoli neko, ko nevari pildīt.

Ūdensvīrs Šodien ir diena, kad uzņemies risku, nedomājot par negatīvajām sekām. Domas koncentrēsies uz intīmo dzīvi – lai nu tas tā būtu.

Zivis Mazas problēmas profesionālajā jomā. Ja jautāsi pēc palīdzības, tad ar visu viegli tiksi galā. Neuztraucies par lietām, kas vēl nav notikušas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)