Banner 980x90

Dienas horoskops 9.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien būtu jāuzmanās ar finansēm un rūpīgi jāizvēlas pirkumi, nepārsniedzot atļauto budžetu. Šodien varat tikt apšmaukti. 

Vērsis
Jums šodien ieteicams nokārtot vecus parādus un tikt galā ar nepadarītajiem darbiem. Pienācis laiks pārmaiņām! 

Dvīņi
Lai izvairītos no liekām problēmām, uzlabojiet attiecības ar tiem cilvēkiem, par kuriem esat nedaudz aizmirsuši. 

Vēzis
Papildini savas zināšanas ar kaut ko nebijušu, tas tev var dot ieguldījumu nākotnei. Gaidāmi lieli pārsteigumi, kas palīdzēs samazināt uztraukumus.

Lauva
Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

Jaunava
Rīta stundās būs daudz efektīvāki darba augļi. Ir ieteicams celties agrāk nekā parasti. Oriģinālie plāni neizdosies – nav jēgas iespringt.

Svari
Uzdotie pienākumi risināsies ļoti labi. Ja nefokusēsies uz lietām, kas noies greizi, šī diena solās būt vēl labāka, nekā iepriekš ir ieplānots.

Skorpions
Neuztraucies par pieļautajām kļūdām, labāk paturi galvā to, ka no tām vienmēr var mācīties! Esi prātīgs naudas jautājumos!

Strēlnieks
Nostabilizēsies attiecības ar jau esošo sociālo loku. Nedari tādas lietas, kas ietekmē tavu sirdsapziņu – nav pareizi veidot savu laimi uz citu nelaimes.

Mežāzis
Atvērts prāts un brīvdomība ļaus izbaudīt šo dienu tā, kā to vajadzētu darīt. Tavas spēcīgākās īpašības šodien staros uz visām pusēm un ļaus tev iekarot pasauli.

Ūdensvīrs
Piesargies, ka šodien neatklāj pārāk daudz informācijas par sevi. Cilvēki runās aiz muguras, bet neļauj tam sevi ietekmēt – neņem vērā.

Zivis
Lai arī nevēlēsies runāt ar augstāk stāvošām personām, to nāksies darīt. Runā ar tuviniekiem par savām problēmām – viņi beidzot būs gatavi palīdzēt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)