Banner 980x90

Divās Ogres skolās būs pastāvīgie policijas posteņi

Pavisam drīz būs klāt jaunais mācību gads. Ogres novadā tam gatavojas ne tikai pedagogi, skolēni un viņu vecāki, bet arī pašvaldības policija.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis, no 1.septembra divās pilsētas skolās – Ogres 1.vidusskolā un Ogres Valsts ģimnāzijā – darbosies pašvaldības policijas pastāvīgie posteņi.

"Esam izvērtējuši iekšējās rezerves un radām iespēju šādus policijas posteņus abās skolās izveidot. Tiksimies ar šo skolu direktoriem, precizēsim policistu pienākumus," skaidro Ulmanis.
 
Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Egils Helmanis šādu pašvaldības policijas rīcību vērtē atzinīgi: "Domāju, ka pastāvīgu policijas darbinieku klātbūtne šajās izglītības iestādes noteikti būs lietderīga. Tā pasargās skolu audzēkņus arī no narkotisko un cita veida apreibinošo vielu tirgotājiem, kas klimst ap skolām un cenšas pārdot jauniešiem šīs kaitīgās vielas."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)