Banner 980x90

"Elvi" un partnere no Lielvārdes uzvar konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2015"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

11.februārī Rīgas domes sēžu zālē tika apbalvota SIA ''Elvi Latvija'' un franšīzes partnere SIA ''Veina Plus'' no Lielvārdes kā uzvarētājas Latvijas tirgotāju asociācijas (LTA) ikgadējā konkursā ''Latvijas labākais tirgotājs 2015''.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja "Elvi" sabiedrisko attiecību konsultante Kazimiera Puzo, SIA "Veina Plus" ir ilggadēja SIA "Elvi Latvija" franšīzes partnere – kopš 2002.gada -, kurai pieder veikals Elvi Lielvārdē, Lāčplēša ielā 23b.

"Esam patiesi gandarīti par tik augstu vērtējumu no savu kolēģu – mazumtirgotāju un LTA ekspertu puses. Mazumtirgotājs Elvi guvis LTA apbalvojumus arī 2013. un 2012.gadā. 2013.gadā veikals Ķekavā, kas pieder SIA "Vita mārkets", tika atzīts par labāko veikalu, savukārt 2012.gadā mazumtirgotājs ELVI bija ieguvis apbalvojumu kā Labākais veikalu tīkls 2012.gadā," atzīst SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

"Ir patīkami, ja tiek novērtēts tas milzīgais darbs, enerģija un entuziasms, kas daudzu gadu garumā ieguldīti, veidojot pašmāju tirdzniecības tīklu Elvi, kas atbalsta vietējos ražotājus, zemniekus un citus uzņēmējus Latvijā," komentē Vārtukapteine.

Konkursa Latvijas labākais tirgotājs ietvaros tā dalībnieki dažādās nominācijās tika analizēti un vērtēti pēc daudziem kritērijiem – biznesa izaugsmes, attieksmes pret sadarbības partneriem un pircējiem, biznesa ētikas aspektiem un radītajiem darba apstākļiem. Ikvienu nominantu apmeklēja īpaša komisija, kura uz vietas izvērtēja paveikto, intervēja uzņēmuma vadību un darbiniekus, kā arī apkopoja atsauksmes no pircējiem.

Latvijas Tirgotāju asociācija ir viena no senākajām Latvijas tirgotājus vienojošajām nevalstiskajām organizācijām, kuras mērķis ir pārstāvet un aizstāvēt nacionālo tirgotāju intereses.

Elvi ir franšīze ar 156 veikaliem Elvi visā Latvijā. SIA "Elvi Latvija" ir zīmola Elvi turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā. Elvi tīkla apgrozījuma pieaugums 2015.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, pieauga par 15%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)