Banner 980x90

"Fazer Latvija" aicina atbalstīts Dzīvības koka ziedojumu akciju

Jau piekto gadu pēc kārtas uzņēmums "Fazer Latvija" iesaistās onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības "Dzīvības koks" rīkotajā "Rozā lentītes" akcijā. Oktobrī no katra pārdotā "Geisha" produkta "Fazer" ziedos divus eiro centus onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai "Dzīvības koks" rehabilitācijas centra "Spēka avots" izveidei, pilsētu informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo akcijas rīkotāji.

Akciju pirmajā gadā atbalstīja 26 tūkstoši cilvēku, četru gadu laikā šis skaitlis ir kopumā pieaudzis līdz 400 tūkstošiem cilvēku.

"Rozā lentītes" akcijas jeb Krūts veselības mēneša mērķis ir piesaistīt līdzekļus psihosociālā rehabilitācijas centra Spēka avots izveidei onkoloģiskajiem pacientiem Dignājā, Jēkabpils novadā. Projektam kopumā nepieciešami 300 000 eiro.

"Tikai kopīgiem spēkiem, soli pa solim mēs varam virzīties pretim mērķim – izveidot centru, kas visām sievietēm, kurām ir izdevies pieveikt slimību, kalpotu kā atspēriena punkts jaunai dzīvei. Profesionāla palīdzība ir nepieciešama, lai sievietes rastu sevī pārliecību un spēku, lai turpinātu pilnvērtīgu dzīvi. Mūsu, kā sabiedrības daļas pienākums, ir nebūt vienaldzīgiem un nepalikt malā, tāpēc atbalstām un aicinām visus atbalstīt Rozā lentītes kampaņu," uzsver Sanita Erdmane, "Fazer Latvija" mārketinga vadītāja.

2013.gadā Krūts veselības mēneša ietvaros par dažādu uzņēmumu un privātpersonu saziedotajiem līdzekļiem veikta ēkas sagatavošana rekonstrukcijai, veikti nesošo konstrukciju pastiprināšanas un protezēšanas darbi, nodrošināta starpstāvu pārseguma siju nomaiņa un citi nozīmīgi darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)