Banner 980x90

Feodorovs piekritis pārdot ledus halli Ogres un Ikšķiles pašvaldībām

Ogres ledus halles īpašnieks Juris Feodorovs par 1,25 miljoniem latu piekritis to pārdot Ogres un Ikšķiles pašvaldībām, piektdien vēsta "Ogres fakti".
Šādu summu bijušās Ogres rajona pašvaldības aizvadītajā mēnesī piedāvājušas, ņemot vērā divu neatkarīgo ekspertu novērtējumus. Vienā no tiem halle novērtēta par 1,7 miljoniem, bet otrā - par 1,25 miljoniem latu.

Reālu interesi par ledus halles iegādi gan pagaidām izrādījušas tikai Ogres un Ikšķiles novada pašvaldības, bet Ķeguma un Lielvārdes novada pašvaldības pagaidām vēl tikai apsver iespēju piedalīties īpašuma pārņemšanā un turpmākajā uzturēšanā. Ņemot vērā halles atrašanās vietu, par to interesi izrādījusi arī Salaspils pašvaldība.

Pārņemt ledus halli Feodorovs pašvaldībām piedāvājis, ņemot vērā šīs sporta iestādes grūto ekonomisko stāvokli. Ledus halles kredītsaistības patlaban ir 2,6 miljoni latu, no kuriem pašvaldības piedāvās pārņemt saistības attiecīgi 1,25 miljonu latu apmērā. Atlikusī kredītsaistību summa paliks uz līdzšinējā halles saimnieka pleciem.
{baneris}
Pašvaldībām, izvērtējot ledus halles pārņemšanas iespējas, izveidota īpaša darba grupa, kas iepazinusies ar ledu halles apsaimniekošu Tukumā, kur pašvaldība ledus halli ir pārņēmusi no privātā uzņēmēja - patlaban no halles sniegtajiem pakalpojumi pašvaldībai pat esot neliela peļņa. Tomēr Ogres novada pašvaldība gan norādījusi, ka viena pati nevar atļauties iegādāties un uzturēt vēl vienu sporta būvi. Darba grupa turpinās sarunas ar citu pašvaldību pārstāvjiem par iespējamo līdzdalību piedāvātā īpašuma pārņemšanā, bet galīgais lēmums - pārņemt vai nepārņemt ledus halli, būs jāpieņem pašvaldību deputātiem, raksta "Ogres fakti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)