Banner 980x90

"FK Ogre+" sezonu noslēdz ar zeltu

Ogres veterānu komanda šo sezonu noslēdza ar iegūtām zelta medaļām spēlējot pēdējā sabraukumā Smiltenē, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja futbola kluba pārstāvis.

"FK Ogre+" sastāvā nepiedalījās Vitālijs Rjabiņins, Jānis Cīrulis, Jurčiks Ragana un komandas vārtsagi – Oļegs Kaštaļjans, Jurijs Trofimovs.

Līdz ar to "FK Ogre+" sastāvs bija sekojošs: Vārtos-Uģis Rengards; Aizsardzībā - Vladislavs Kovšars, Arturs Satkunas, Aslans Džanalajevs, Agnis Mežgailis; Uzbrukumā – Pauls Rubīns, Ruslans Lampickis, Morgens.

Pirmā spēlē ogrēnieši spēkiem mērojās ar komandu no Inčukalna

"FK Ogre+"ne visai pārliecinoši iesāka spēli un pēc viena pretuzbrukumiem nonāca zaudētājos 0:1.

Turpmākajā spēles gaitā komanda "savācās" un maču uzvarēja ar 4:2. Jāsaka, ka spēlei atbildīgi bija noskaņojušies visi spēlētāji, jo tikai uzvara turpinājumā ļautu cīnīties par zelta medaļām.

Visus vārtus Ogres komandas labā guva – Ruslans Lampickis - 4.

Otrā spēle bija zelta vērta – pretiniekos iepriekšējo četru gadu čempioni - Priekuļi

Spēle noritēja ļoti saspringti un neviena no komandām nevēlējās un nedrīkstēja kļūdīties. Otrā puslaika vidū Ogres futbolisti tomēr kļūdījās un 0:1. Lai glābtu situāciju, spēles pēdējās divas minūtes spēlētājiem laukumā pieslēdzās vārtsargs kā piektais spēlētājs. 50 sekundes līdz spēles fināla svilpei tas arī attaisnojās un vairākumā "FK Ogre+" spēja izlīdzināt rezultētu un ar neizšķirtu pietika, lai tiktu pie zelta medaļām.

Vārtus Ogres komandas labā guva – Ruslans Lampickis – 1.

Trešajā spēlē pretinieki – Smiltene – pastarīši, tomēr neuzvarot pie zelta netiktu

Spēles gaitā Ogres komanda nevarēja atklāt rezultātu pirmās 11 minūtes, taču turpinājums izvērtās nelabvēlīgs Smiltenes komandai – sagrāve 10:2. Jāpiebilst, ka Uģis Rengards šajā spēlē atzīmējās ar diviem precīziem raidījumiem vārtos, piezlēdzoties uzbrukumam un spēlējot kā vārtsargs.

Vārtus Ogres komandas labā guva – Ruslans Lampickis-3; Pauls Rubīns – 3; Uģis Rengards – 2; Artūrs Satkunas; Agnis Mežgailis

Visas spēles pašaizliedzīgi nospēlēja katrs no komandas spēlētājiem, taču īpaši jāizceļ Ruslans Lampickis, kurš Ogres vārda spodrināšanai bija nolēmis atdoties pilnībā – viņam arī tika piešķirta balva - Ogres komandas vērtīgākais spēlētājs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)