Banner 980x90

FKTK uz laiku apturējusi Hanzas Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības licences darbību

Rīga, 22.maijs, LETA. Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome ir nolēmusi uz laiku apturēt Hanzas Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības licences darbību, jo sabiedrības darbībā konstatēti trūkumi un nepilnības iekšējās kontroles sistēmā, aģentūrai LETA pavēstīja FKTK Komunikācijas daļas vadītāja Laima Auza.

"Apturot licences darbību, FKTK ir noteikusi Hanzas Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrībai tiesisku pienākumu noteiktā termiņā veikt virkni pasākumu sabiedrības darbības turpināšanai, taijā skaitā izveidot un ieviest krājaizdevu sabiedrības darbībai, sniegtajiem pakalpojumiem un normatīvajiem aktiem atbilstošu iekšējās kontroles sistēmu," sacīja Auza.

Viņa arī atzīmēja, ka šobrīd Hanzas Kooperatīvās krājaizdevu sabiedrība saimniecisko darbību neveic - tā biedriem neizsniedz kredītus, nepiesaista biedru noguldījumus un nesniedz arī citus finanšu pakalpojumus.

Hanzas Kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība izveidota 2004.gadā un tās juridiskā adrese ir Ogrē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)