Banner 980x90

Fotosesija, kas liks pasmaidīt ikvienam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mainās gan laiki, gan cilvēki – fotosesija sniedz iespēju notvert mirkli un saglabāt to atmiņā ilgāk. Individuāla, pāru vai jautra grupas fotosesija – tā ir arī lieliska dāvanas ideja, ko novērtēs gan draugi, gan ģimene.

Iemūžini skaistākos un jautrākos dzīves mirkļus
Fotosesija ir aizraujošs, jautrs un atmiņā paliekošs notikums, kas sagādā prieku katram tās dalībniekam. Tā ir iespēja sarīkot kārtīgu ģimenes fotoseansu, savākt draugu grupu uz jautriem un smieklīgiem kadriem vai iemūžināt kādu īpašu dzīves notikumu:
- romantiska fotosesija ir skaists un mīļš notikums jaunlaulātajiem, jaunajiem vecākiem vai vienkārši pārim, kas vēlas iemūžināt savu mīlestību un rūpes;
- fotosesija bērniem un jauniešiem var būt gan rotaļošanās un jautrošanās, gan priecīgs notikums, pavadot laiku dabā;
- individuāla fotosesija ar vizuālā tēla radīšanu ļaus izjust modeles vai modeļa profesijas plusus un mīnusus, radot profesionālas un apstrādātas fotogrāfijas Tavam nākotnes portfolio.

Ne tikai parastas fotogrāfijas studijā – dodies ārpus sienām!
Interneta veikalā DāvanuServiss.lv var atrast visdažādākās fotosesijas gan konkrētiem notikumiem, piemērām, vecmeitu ballītēm un dzimšanas dienām, gan iespējas uzņemt individuālus portretus un ģimenes fotogrāfijas. DāvanuServiss.lv klāstā ir pat fotosesija izjādes laikā ar zirgiem vai nodarbojoties ar vindsērfingu pie Latvijas vindsērfinga čempiona. Mīļas ir jauno vecāku fotogrāfijas, kas ļauj atcerēties skaisto gaidīšanas laiku vai mazā ķipara pirmos mēnešus. Lielākiem bērniem patiks jautra un dzīvespriecīga fotosesija, kur nepiespiestā gaisotnē tiks noķerti dabiski un smaidu pilni kadri. Vairāki piedāvājumi ietver imidža veidošanu – grima uzklāšanu un matu ieveidošanu –, lai uzņemtu skaistus un profesionālus portretus.

Fotosesija ir lieliska dāvana gan dzimšanas dienā, gan kāzu jubilejā
Iegādāties dāvanu interneta veikalā DāvanuServiss.lv ir pavisam vienkārši un ātri:
- apskati plašo fotosesiju klāstu un izvēlies saņēmējam piemērotāko. Tomēr, ja nevari saprast, kura ir tā īstā, iegādājies DāvanuServiss.lv dāvanu karti un atstāj izvēli gaviļnieka ziņā;
- samaksā ar internetbankas starpniecību turpat mājaslapā;
- pēc īsa mirkļa saņem dāvanu savā e-pasta kastītē. Vari izmantot arī kurjera pakalpojumus un nogādāt dāvanu konkrētā adresē.

Pirkumu var atdot atpakaļ 14 dienu laikā, un katrai dāvanai ir 12 mēnešu izmantošanas laiks, tādēļ nav jāuztraucas par piedzīvojuma nokavēšanu.

Izmanto iespēju un sarīko aizraujošu notikumu – dodies uz interneta veikala DāvanuServiss.lv mājaslapu Davanuserviss.lv, iegādājies dāvanu un esi drošs, ka izvēlētā fotosesija radīs prieku gan Tev, gan saņēmējam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)