Banner 980x90

Gaida pieteikumus pilsētas svētku gājienam

Ogres pilsētas svētki šogad notiks 22., 23., un 24.augustā. Pirmo reizi pilsētas svētkos paredzēts svētku gājiens, informē pašvaldība savā mājas lapā.

Ogres novada domes priekšsēdētājs Artūrs Mangulis: "Svētki ir tā reize, kad var sevi parādīt un citus apskatīt. Un Ogres pilsētas svētki ir piemērotākais brīdis, kad visiem kopā sanākt un vienam par otru vairāk uzzināt. Ogres pilsētas svētkos pašvaldība šogad vēlas iedibināt jaunu tradīciju – svētku gājienu, kurā aicināti piedalīties mūsu pilsētas uzņēmumi, organizācijas un iestādes, tā bagātinot svētku programmu un apliecinot piederību savai pilsētai."

Dalībnieku skaits gājienā nav ierobežots, taču, lai varētu saplānot gājiena norisi, pašvaldība lūdz līdz 15.augustam pieteikt dalību gājienā pa tālruni 65071160 vai e-pastu ogredome@ogresnovads.lv, norādot uzņēmuma, organizācijas vai iestādes nosaukumu un kontaktpersonu.

Lai gājiens būtu atraktīvs, tā potenciālie dalībnieki aicināti padomāt par noformējumu, lai savu kolektīvu izceltu – ar savu karogu, logo vai cita veida atribūtiku un interesantu, radošu vēstījumu par savu uzņēmumu, organizāciju vai iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)