Banner 980x90

Gaisa temperatūra Valkā pazeminājusies līdz -17 grādiem; vietām Vidzemes dienvidrietumos ļoti stipri snieg

Rīga, 21.janv., LETA. Pirmdien deviņos rītā Valkā termometra stabiņš noslīdēja līdz -17,4 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Citviet Latvijā gaisa temperatūra tobrīd bija no nulles Kurzemes rietumkrastā līdz -8..-12 grādiem daudzviet Ziemeļvidzemē.

No Rīgas jūras līča nākoša gubu mākoņu rinda aizvien nes stipru un pat ļoti stipru snigšanu vietām Vidzemes dienvidrietumu daļā. Pēdējā diennaktī visvairāk snidzis Carnikavas, Ādažu, Inčukalna, Garkalnes, Ropažu, Siguldas, Mālpils, Ogres un Kokneses novadā.

Sniega mākoņi palaikam skāruši arī Jēkabpili, kur uzsniguši nepilni desmit centimetri sniega, liecina aģentūras LETA novērojumi. Atbilstoši nokrišņu radara datiem dažviet Vidzemē uzsniguši vairāk nekā 20 centimetri sniega. Ļoti stiprā snigšana skārusi šauru teritoriju, kur neatrodas novērojumu stacijas.

Pirmdienas rītā Igaunijā sals pastiprinājies līdz -21 grādam, un otrdienas rītā arī Latvijas ziemeļaustrumu daļā gaisa temperatūra vietām būs zemāka par -20 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)