Banner 980x90

Gints Bude Ogres 1.vidusskolā stāsta par ģērbšanās kultūru

Otrdien, 12.martā, Ogres 1.vidusskolā viesojās modes mākslinieks Gints Bude, lai jauniešus iepazīstinātu ar ģērbšanās kultūru, vēsta portāls Ogresfakti.lv.

Bude norāda, ka izlaidumā vilktais apģērbs liecina par audzēkņu personības brieduma pakāpi: "Galvenā kļūda ir nespēja saskatīt pasākuma nozīmi kopumā. Jaunietes sadrumstalojas uz atsevišķām apģērba detaļām, bet nespēj ieraudzīt visu izlaidumu vai citu pasākumu kopumā un adekvāti novērtēt savu ārējo izskatu šī pasākuma ietvaros".

Kā informē portāls Ogresfakti.lv, modes mākslinieks jauniešiem arī atklāja, ka izvēloties apģērbu kādam pasākuma vispirms jānovērtē valkātājs, tad pasākums un tikai tad jāpiemeklē atbilstošas drēbes. Bude arī norādīja, ka ne vienmēr vajadzīgs daudz naudas, lai izskatītos pieklājīgi. "Zinām ļoti daudzus turīgus cilvēkus Latvijā, kas ģērbjas ļoti nepieklājīgi," tā modes mākslinieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)