Banner 980x90

Grāmatu ķēdes dalībnieku attēli - www.gramatukede.lv

Rīga 2014 atbalstītājs Lattelecom ir izveidojis īpašu mājas lapu www.gramatukede.lv, kurā apskatāmi 18. janvārī notikušās akcijas "Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde" dalībnieki. Grāmatu ķēdes dalībnieki var sevi atrast šajā mājas lapā, un ar unikālu saiti dalīties savā foto sociālajos tīklos, kā arī foto lejupielādēt, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv stāsta Lattelecom sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Zanda Šadre.

Akcijas "Gaismas ceļš – Grāmatu draugu ķēde" laikā no rokas rokā tika nodotas grāmatas no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno mūsdienīgo celtni Daugavas otrā krastā – Gaismas pili. Rīga 2014 atbalstītājs Lattelecom pasākuma ietvaros nodrošinās dalībnieku fotografēšanu, lai pēc tam ar bildēm varētu dalīties sociālajos tīklos. Deviņu fotogrāfu komanda iemūžināja ķēdes dalībniekus deviņos posmos visu Grāmatu ķēdes darbības laiku.

Šeit pieejams video no Grāmatu ķēdes norises:  http://www.youtube.com/watchv=TRGU2VQrwiA&feature=youtu.be<http://www.youtube.com/watch?v=TRGU2VQrwiA&feature=youtu.be>

Lattelecom ir Rīga 2014 partneris, kā arī nodrošina tehnoloģisko atbalstu pasākumos, tajā skaitā pieeju bezmaksas WiFi tīklam ar nosaukumu Lattelecom – free.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)