Banner 980x90

Helmanis lūdz saglabāt iesāktās tradīcijas

Pēc Ogres novada domes priekšsēdētāja vietnieku nosaukšanas "Nacionālās apvienības" līderis Egils Helmanis jaunievēlētās vietnieces Vitu Pūķi un Valdu Gaili lūdzis saglabāt un kopt jau iesāktās tradīcijas, vēsta portāls Ogrenet.lv.

Viena no tām ir etnogrāfisko Līgo svētku un Jāņu dienas svinību pasākumi Madlienā esošajā Plāteres pilskalnā. "Aicinu turpināt un saglabāt mūsu iesākto tradīciju, uzņemties uz sevi to un informēt par aizvadīto pasākumu nākamajā komiteju sēdē 11.jūlijā. Šī tradīcija ir patiešām latviska, ar savu etnisko pieskaņu," tā Egils Helmanis.

Pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv jau vēstīja, ka jaunievēlētie Ogres novada domes deputāti ceturtdien, 13.jūnijā sanāca uz pirmo sēdi, lai ievēlētu jaunā sasaukuma domes priekšsēdētāju, par kuru atkārtoti kļuva līdzšinējais Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)