Banner 980x90

Hidroizolācijas vairumtirdzniecība. SIA "Poly Systems"

Hidroizolācija paredzēta tam, lai mitrums nenokļūtu konstrukcijās, lai nebojātu tās, nepakļautu mājokli satrūdēšanai, korozijai un  pelējumam, ar visām no tā izrietošajām sekām.

Hidroizolācija

Hidroizolācija paredzēta tam, lai mitrums nenokļūtu konstrukcijās, lai nebojātu tās, nepakļautu mājokli satrūdēšanai, korozijai un  pelējumam, ar visām no tā izrietošajām sekām. Hidroizolācija aiztur mitrumu un neļauj veidoties labvēlīgai videi dažādu sēnīšu attīstībai, kas ir drauds cilvēka veselībai.

Lai telpās nerastos mitrums, kas var izraisīt pelējumu, nepatīkamu aromātu, kā arī nesošo konstrukciju bojājumus, ir nepieciešama hidroizolācija.

Kvalitatīva hidroizolācija, lai arī kāds mērķis būtu – pamatu izolēšana no gruntsūdeņiem vai remonta veikšana vannas istabā – ir paveicama ar piemērotiem materiāliem. Materiālu izvēlē jāpievērš uzmanība to ventilācijas spējām un izturībai pret deformāciju. Labs hidroizolācijas materiāls ir Hyperdesmo – plaši pazīstams hidroizolācijas materiāls Latvijā un 30 gadus pazīstams pasaulē. Tas labi aizsargā metāla konstrukcijas no korozijas, koka, betona konstrukcijas no bojājumiem, kā arī ļauj veidot glītus dekoratīvus pārklājumus grīdām, kāpnēm – ar dekoratīvām smiltīm, čipsiem.

Ja hidroizolācija jāveic ēkas pamatos, nepieciešams vispirms izvērtēt gruntsūdeņu līmeni un tad attiecīgi jāveic visi iespējamie pasākumi, lai novērstu pamatu applūšanu.

Hidroizolācija tiek veikta ēkas pamatos, pagrabos, uz balkoniem, jumtiem, terasēm, baseiniem, ūdens tvertnēm.

Lasiet vairāk: http://polysystems.lv/lv

Jumtu hidroizolācija

Jumtu hidroizolācija paildzinās jumta kalpošanas laiku par daudziem gadiem. Kvalitatīva jumtu hidroizolācija ir priekšnoteikums konstrukcijas ilgmūžībai un veiksmīgai funkcionēšanai. Hidroizolācija atvaira mitruma nokļūšanu konstrukcijās un telpās, tā aizsargājot no satrūdēšanas, korozijas un pelējuma.

Jumtu hidroizolācija ar Hyperdesmo sistēmu pielieto dažādu veidu jumtu hidroizolācijai – betona jumtiem, skārda jumtiem, bituma vai ruļļu materiāla jumtiem, angāru hidroizolācijai, bitumena dakstiņu (šindeļa) jumtu aizsardzībai un šīfera jumtiem.

Betona jumtu hidroizolācija ar Hyperdesmo ir vislabākais risinājums. Pēc uzklāšanas tas veido bezšuvju viendabīgu membrānu. Lai betona jumti kalpotu mums vēl daudzus gadus, tas ir jāizolē no mitruma, bet ar materiāliem, kas ļauj betonam "elpot". Tā kā Hyperdesmo ir kvalitatīvs bezšuvju hidroizolācijas materiāls, bet arī ir tvaika caurlaidīgs materiāls, tas veido "elpojošu" hidroizolācijas membrānu. Savukārt skārda jumtiem uzklāt Hyperdesmo ir daudz izdevīgāk un ātrāk nekā nomainīt skārdu.

Lasiet vairāk: http://polysystems.lv/lv/pakalpojumi/3_jumti-hyperdesmo

Poliuretāna hermētiķi

Poliuretāna hermētiķi tiek izmantoti dažādiem hidroizolācijas darbiem. Poliuretāna hermētiķi tiek pildīti šuvēs. Piemēram, Hyperseal EXPERT - 150 ir jaunas paaudzes zemas elastības moduļa poliuretāna hermētiķis, kas ir īpaši izstrādāts darbam pie augstām temperatūrām un augsta mitruma, neveidojot burbuļus. Materiāls ir paredzēts deformācijas šuvju hermetizācijai izcilo tiksotropo īpašību dēļ.

Poliuretāna hermētiķi piemēroti šuvju aizdarei monolītā betonā, betona plātnēs, saliekamajos paneļos, ķieģeļu un bloku salaidumos, ūdens tvertnēs un baseinos, metāla konstrukcijās, alumīnija logu rāmjos un paneļos, apūdeņošanas kanālos, stiklā, granīta un marmora flīzēs.

Lasiet vairāk: http://polysystems.lv/lv/hyperdesmo/4_poliuretana-hermetiki

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)