Banner 980x90

Ikšķilē apsekos sabiedriskās ēkas

25.novembrī Ikšķiles novada pašvaldībā notika vadības tikšanās ar Būvvaldes darbiniekiem, lai pārrunātu jautājumus saistībā ar Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas 22.novembra vēstulē "Par sabiedriski nozīmīgu publisku ēku apsekošanu un informācijas sniegšanu" pieminēto uzdevumu izpildi, pilsētas informācijas portāls Ogres24.lv uzzināja Ikšķiles novada pašvaldības interneta vietnē.

Ikšķiles novada pašvaldības būvinspektors Jānis Juliks informē, ka Būvvalde izvērtēs ne tikai būvju tehnisko stāvokli, bet arī pārbaudīs, vai kopš būves nodošanas ekspluatācijā nav veiktas izmaiņas dokumentācijā un realizēta ēkas pārbūve.

Būvvalde pievērsīs uzmanību arī tam, vai telpas un telpu grupas tiek izmantotas pēc projektā paredzētajām funkcijām. Domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš uzsvēra, ka pašvaldība pievērsīs vēl lielāku uzmanību šiem jautājumiem, sagatavojot būvprojektus nākotnē, piemēram, plānojot Ikšķiles vidusskolas piebūvi.

Savukārt, lai darbinieki avārijas situācijās prastu pareizi rīkoties, pašvaldība organizēs profesionālu personāla apmācību ugunsdrošības jautājumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)