Banner 980x90

Ikšķilē par 14 444 eiro atjaunos gājēju ceļu Birzes ielā

Valmiera, 24.maijs, LETA. Pašvaldības uzņēmums SIA "Ikšķiles māja" noslēdzis līgumu ar uzņēmumu SIA "D Būve" 14 444 eiro vērtībā par gājēju ceļa Birzes ielā, Ikšķilē, rekonstrukciju, vēsta Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Konkursā piedalījās septiņi dalībnieki, un "D Būve" uzvarēja kā zemākās cenas piedāvātājs.

SIA "D Būve" 2016.gadā strādāja ar 15 893 eiro lielu peļņu un apgrozījumu 519 358 eiro apmērā. Uzņēmums pieder Dainim Gūtfricim, un tajā strādā četri darbinieki, liecina "Firmas.lv".

SIA "Ikšķiles māja" ir Ikšķiles novada pašvaldības uzņēmums, kas nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu un piegādi, dzeramā ūdens sagatavošanu, notekūdeņu savākšanu un attīrīšanu, dzīvojamā fonda apsaimniekošanu, kā arī novada teritorijas labiekārtošanu, piemēram, ielu, ceļu un laukumu būvniecību un uzturēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)