Banner 980x90

Ikšķilē un Ķegumā deputāti uz pirmo sēdi sanāks nākošnedēļ

Ikšķiles un Ķeguma novados deputāti uz pirmo sēdi, lai vēlētu novadu domes priekšsēdētājus sanāks trešdien, 19.jūnijā, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja vēlēšanu komisijās.

Ķeguma novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Eižens Kanskis Ogre24.lv pavēstīja, ka sēde plānota trešdien plkst.15.00. 

Viņš skaidroja, ka novada vēlēšanu komisijas kompetencē ir jautājums par priekšsēdētāja ievēlēšanu. Pārējos sēdē apspriežamos jautājumus pēc ievēlēšanas noteiks jaunievēlētais priekšsēdētājs.

Kā pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja pašvaldībā, arī Ikšķiles novada pašvaldības jaunievēlētās domes pirmā sēde notiks trešdien, 19.jūnijā. Tā sāksies plkst.9.00 Ikšķilē, Peldu ielā 2, pašvaldības domes sēžu zālē.

Ogre24.lv jau vēstīja
, ka pašvaldības vēlēšanās Ķeguma novadā par uzvarētāju ir kļuvusi "Latvijas Zemnieku savienība".

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ikšķiles novadā pašvaldību vēlēšanās ir uzvarējusi līdzšinējā domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa pārstāvētā partija "Vienotība". Par šo politisko spēku savas balsis atdevuši 55,59% balsstiesīgo vēlētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)