Banner 980x90

Ikšķilē vīrietim ar petardi iešauj deniņos

Otrdien, 1.janvārī, Ogres rajona slimnīcas uzņemšanas nodaļā ieradies vīrietis, kuram Ikšķilē iešauts ar petardi deniņos, vēsta portāls Ogrenet.lv.

Plkst.00.25 1955.gadā dzimušais ieradies uzņemšanas nodaļā un sūdzējies par sāpēm, kā arī sejas kreisās puses stīvumu. Cietušajam brūces apstrādātas, kā arī ieteikta ambulatora ārstēšanās.

Kopumā aizvadītajās svētku dienās slimnīcā stacionēti 63 slimnieki, bet ambulatora palīdzība sniegta 80, no kuriem saslimšanas konstatētas 45, bet traumas – 35.

Kā ziņo portāls Ogrenet.lv, visbiežāk cilvēki sūdzējušies par saaukstēšanās slimībām. Vēl pacienti sūdzējušies par sāpēm krūtīs, ausu sāpēm, sāpēm mugurkaula jostas daļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)