Banner 980x90

"Ikšķiles māja" aicina pievienoties ūdensvadam un kanalizācijai

Ikšķilē ir pilnībā uzbūvēts centralizēts ūdensvada un kanalizācijas tīkls un mājsaimniecībām vien atliek tam pievienoties, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta "Ikšķiles māja".

Ikšķiles novada pašvaldības SIA "Ikšķiles māja" informē, ka ES Kohēzijas fonda projekta ietvaros ir izbūvēti centralizētie ūdensvada un kanalizācijas tīkli Ikšķilē, kā rezultātā ir iespēja nodrošināt privātmājām normatīvu prasībām atbilstošu dzeramo ūdeni un sadzīves notekūdeņu novadīšanu kanalizācijas tīklā.

"Ikšķiles māja" aicina pieslēgties centrālajam ūdensvada un / vai kanalizācijas tīklam un saņemt kvalitatīvus pakalpojumus.

Informāciju par pieslēgšanās kārtību var saņemt Ikšķiles novada pašvaldības SIA "Ikšķiles māja", Dainu ielā 1a, Ikšķilē, tālrunis 29478802.

Uzņēmums vērš uzmanību, ka tuvākajā laikā tiks izstrādāts kontroles mehānisms mājām, kurās turpmāk lietos izsmeļamās bedres, kaut gan būs iespēja pieslēgties centrālajai kanalizācijas sistēmai. Izsmeļamās bedres, kuras netiks hermētiski noizolētas, nebūs atļauts lietot, kā arī būs jāmaksā sods par vides piesārņošanu.



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)