Banner 980x90

Ikšķiles novada domes vadītāja amatā atkārtoti ievēl Trapiņu

Ikšķiles novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē trešdien par novada domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts līdzšinējais novada pašvaldības vadītājs Indulis Trapiņš, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv pavēstīja Ikšķiles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca.

Domes priekšsēdētāja amatam izvirzīta arī līdzšinējā izpilddirektora Guntara Kurmja kandidatūra, taču ar pārliecinošu balsu vairākumu domes priekšsēdētāja amatu saglabā Trapiņš.

Šulca informē, ka Kurmis deputāta mandātu nolika, izvēloties saglabāt izpilddirektora amatu. Pēc Centrālās Vēlēšanu komisijas mājas lapā pieejamās informācijas, Kurmja vietā deputāta pienākumus pārņems Dace Kļaviņa.

Sēdes noslēgumā izsludināta domes ārkārtas sēde, kas arī notiks trešdien. Tajā tiks ievēlēts domes priekšsēdētāja vietnieks, kā arī noteikts komiteju sastāvs.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ikšķiles novadā pašvaldību vēlēšanās ir uzvarējusi līdzšinējā domes priekšsēdētāja Trapiņa pārstāvētā partija "Vienotība". Par šo politisko spēku savas balsis atdevuši 55,59% balsstiesīgo vēlētāju.

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka Ikšķiles novadā kopumā nobalsojuši 3487 vēlētāji, kas ir 51,55% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)