Banner 980x90

Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatā stājas Ruta Kalniņa

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No 1.februāra Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektora vietnieces amatu pildīs Ruta Kalniņa, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

2015.gada decembrī dome apstiprināja jaunu amata vienību - izpilddirektora vietnieks. Domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš (V) šo lēmumu skaidroja ar to, ka pašvaldībā, lai īstenotu ieceres saistībā ar novada attīstību, jāpalielina tās kapacitāte. Viņš pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatam izvirzīja Kalniņas kandidatūru.

Aizvadītajā domes sēdē deputāti nolēma iecelt Kalniņu Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektora vietnieces amatā. Kalniņa pašvaldībā strādā jau no 2010.gada Administratīvā nodrošinājuma nodaļā kā personāla speciāliste.

Savukārt ar 1.martu Ikšķiles novada pašvaldības izpilddirektora amata pienākumus pildīs Juris Rudens, tā domes sēdē lēmuši pašvaldības domes deputāti.

Domes sēdes sākumā novada domes priekšsēdētājs Trapiņš informējis, ka līdzšinējais izpilddirektors Guntars Kurmis vienojies ar vadību par darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar šā gada 29.februāri.

Sēdē pašvaldības izpilddirektora amatam tika izvirzīta Rudens kandidatūra. Rudens pašvaldībā strādā jau divus gadus un veic iekšējā auditora pienākumus. Viņam ir arī 18 gadu pieredze, strādājot Valsts ieņēmumu dienestā. Atbildot uz deputātu jautājumiem, kas būtu jāmaina pašvaldības darbā, Rudens komentēja, ka kardinālas reformas nav nepieciešamas, jo darbs pašvaldībā rit sekmīgi. Nenoliedzami, viņam ir savs skatījums un primārie uzdevumi, kas būtu jāveic, piemēram, jāuzlabo struktūrvienību iekšējā komunikācija, dokumentu aprites joma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)