Banner 980x90

Ikšķiles pašvaldība pievērš pastiprinātu uzmanību privāto teritoriju tīrīšanai

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Lai gan šogad Ikšķiles novadā neviens privāto teritoriju īpašnieks nav sodīts par nenotīrītām teritorijām, pašvaldība šim jautājumam pievērš pastiprinātu uzmanību, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Ikšķiles novadā ceļus, ielas un gājēju ietves kārtībā uztur SIA "Ikšķiles māja", kura laicīgi sagatavojusies ziemas sezonai un ir apgādāta ar visu nepieciešamo tehniku. Iespēju robežās sniegs no ielām, ceļiem un ietvēm tiek attīrīts jau laicīgi, tādēļ situācija novadā ir apmierinoša.

Kā ziņots, pēc spēcīgās snigšanas līdz 4.janvāra rītam biezākā sniega sega ir izveidojusies Rīgā - 22 centimetri, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Liepājā pēc spēcīgās snigšanas ir izveidojusies 20 centimetrus bieza sniega sega, Ventspilī sniega sega ir 16 centimetru biezumā, bet Saldū - ap 11 centimetriem.

Citur Latvijā ir nedaudz mazāks sniega segas biezums - Skrīveros ir 11 centimetri, bet pie Siguldas- 6-7 centimetri.

Snigšana sākās 3.janvāra dienas pirmajā pusē un turpinājās visu dienu, bet norima vien naktī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)