Banner 980x90

Ikšķiles vidusskolā tikšanās ar Renāti Mencendorfu

23. oktobrī no plkst.17.30 līdz 19.00 Ikšķiles vidusskolā būs tikšanās ar ikšķilieti Renāti Mencendorfu, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ikšķiles pašvaldības interneta vietnē.

R.Mencendorfa atgriezusies no Austrijas, kur veica Eiropas brīvprātīgo darbu programmā "Jaunatne darbībā". Kopā ar Renāti savos pieredzes stāstos dalīsies arī Ieva, kas strādāja Rumānijā un Anete, kas bija Itālijā.

Brīvprātīgā darba stāstu vakarā aicināts piedalīties jebkurš, jo interesanto stāstījumu papildinās gan bildes un video, gan bildes un video, gan silta tēja un cepumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)