Banner 980x90

Ikšķiliešu darbi izstādīti Lielvārdes grāmatnīcā "Jumava"

 Lielvārdes grāmatnīcā ir izlikts Ikšķiles novada radošo ideju darbnīcas "Rasas krāsas" veikums, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ikšķiles novada pašvaldības interneta vietnē.

Biedrības "Rasas krāsas" valdes priekšsēdētāja Lauma Palmbaha stāsta, ka ideju darbnīca strādā četrus gadus un mērķtiecīgi realizē kultūrizglītotu personību veidošanos ar tēlotājas mākslas un kultūrizglītību veicinošiem projektiem.

Mākslinieks Valdis Villerušs un izdevniecības "Jumava"prezidents Juris Visockis uzaicināja "Rasas krāsas" izlikt darbus Lielvārdē, grāmatnīcas "Jumava" izstāžu zālē!

Izstādi apmeklēt var līdz novembra beigām.




Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)