Banner 980x90

Izdevums: Ulmanis pagājis malā no aktīvās priekšvēlēšanu cīņas

Apvienības "Par labu Latviju" (PLL) priekšsēdētājs Guntis Ulmanis pēc 31.augusta starta telekompānijas LNT "Līderu debatēs" esot pagājis malā no aktīvās priekšvēlēšanu cīņas, vēsta portāls ir.lv, atsaucoties uz PLL biedru teikto un norādot uz eksprezidenta pēkšņo lēmumu nesen atteikt iepriekš sarunātu interviju Latvijas Radio.
Kāds apvienības biedrs esot atzinis, ka Ulmanis neesot bijis gatavs Vidzemes sarakstu līderu diskusijām televīzijā. Kā prezidents savulaik viņš bijis pasargāts no asiem jautājumiem, tādēļ neesot bijis gatavs tam, kas notika televīzijas tiešraidē.

31.augustā notikušajās TV debatēs viņš saņēmis ne vienu vien neglaimojošu izteikumu, piemēram, "Saskaņas centra" deputāta kandidāts Jānis Ādamsons teica, ka jautājumu uzdos "Ulmaņa kungam, kamēr viņš nav atdzisis", bet "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK deputāta kandidāts Raivis Dzintars sacīja, ka esot sagatavojis jautājumu Ulmanim, taču to tomēr uzdos kādam citam, jo "Ulmaņa kungs ir pelnījis atpūtu". Ulmanis TV debatēs saņēma asus jautājumus par to, vai viņa uzvārds "netiek izmantots kā mušpapīrs vēlētāju pievilināšanai", bet savās atbildēs eksprezidents nebija tik pārliecinošs.

Politiķu teiktais liecina, ka eksprezidents arī turpmāk tiksies ar iedzīvotājiem reģionos, tomēr uz intervijām, kurās varētu būt asi jautājumi, vai priekšvēlēšanu diskusijām ar politiskajiem oponentiem Ulmanis varētu vairs arī nedoties. Oficiālu Ulmaņa viedokli ir.lv nav ieguvis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)