Banner 980x90

Izsludina konkursu "Sakoptākais namīpašums 2014"

Turpinot iepriekšējo gadu tradīciju, Ogres novada pašvaldība kopā ar novada ielu komiteju arī šogad rīko konkursu individuālo dzīvojamo māju teritorijās Ogrē un Ogresgala pagastā. Konkursa mērķis ir veicināt Ogres novada iedzīvotājos vēlmi dzīvot sakoptā un skaistā vidē, motivēt privātmāju dārzu un pagalmu labiekārtošanu, kā arī veicināt pašvaldības un iedzīvotāju sadarbību, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Konkurss norisināsies līdz 2014. gada 10.augustam un tajā aicināti piedalīties Ogres novada ielu komitejas darbības teritorijas (Ogres pilsēta, Ogresgala ciems un Ciemupes ciems) individuālo dzīvojamo māju iedzīvotāji.

Savu namīpašumu konkursam piesaka tā īpašnieks, paziņojot par to ielu rajona komitejas pārstāvim (ar informāciju par ielu rajona komiteju pārstāvjiem var iepazīties šeit).

Konkursa uzvarētājus noteiks Ogres novada pašvaldības izveidota komisija.

Konkursa uzvarētājiem novada pašvaldība dāvinās vienas dienas ekskursiju uz kādu no Latvijas novadiem. Novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa konkursa rezultātus atspoguļos laikrakstā "Ogrēnietis" un pašvaldības portālā ogresnovads.lv. Šeit var iepazīties arī ar konkursa rezultātiem iepriekšējos gados.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)