Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz Ogres sporta centra direktora amatu

Ogres novada pašvaldība izsludinājusi atklātu konkursu uz Ogres novada sporta centra direktora amatu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Direktoram tiks uzticēts organizēt Ogres novada sporta centra darbību, veidot darbinieku komandu administratīvajam, saimnieciskajam, sporta darbam, plānot un nodrošināt kvalitatīvu izglītības procesu iestādē atbilstoši normatīvo aktu prasībām, administrēt iestādes budžetu, kā arī popularizēt profesionālās ievirzes sporta izglītību un veicināt sportiskās aktivitātes Ogres novadā.

Pašvaldība sagaida, ka kandidātam piemitīs spēja pārredzēt iestādes darbību īstermiņā un ilgtermiņā, spēja plānot un organizēt, spēja aizraut un iedvesmot, mērķtiecīgums, atbildīgums, izlēmība, prasme argumentēt viedokli, kā arī talants būt komandas spēlētājam.

Amata kandidātiem izvirzītās prasības: atbilstoša augstākā izglītība saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto, vismaz trīs gadu darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, zināšanas par sporta izglītības jomu un tās attīstības tendencēm, pieredze Eiropas Savienības struktūrfondu un citu projektu īstenošanā, pieredze sadarbībā ar sporta nozaru asociācijām, valsts valodas prasme atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas prasme profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, kā arī prasme strādāt ar datoru ("MS Office" produkti, tīmekļa pārlūkprogrammas).

Kandidātiem ir jāizstrādā mājasdarbs - vīzija par attiecīgās izglītības iestādes attīstības virzieniem (uz A4 lapas brīvā tekstā aprakstīt Ogres novada sporta centra attīstības redzējumu turpmākajiem pieciem gadiem).

CV (ar norādēm, atsauksmēm), pieteikums, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas un vīzija pretendentiem jāiesniedz, sūtot uz e-pasta adresi "darbs@ogresnovads.lv" vai pa pastu Ogres novada pašvaldībai līdz 3.augustam.

Pretendentu atlases process tiks organizēts saskaņā ar Ogres novada pašvaldības izglītības iestāžu vadītāju amata pretendentu atlases konkursa nolikumu, kas pieejams pašvaldības mājaslapā www.ogresnovads.lv. Papildu informācija pieejama, zvanot pa tālruni 29449197.

Jau ziņots, ka Ogres novada domes 18.jūnija sēdē tika pieņemts lēmums no amata atbrīvot Ogres novada sporta centra direktoru Māri Kuriloviču. 22.maijā pašvaldībā tika saņemts Kuriloviča iesniegums ar lūgumu atbrīvot viņu no Ogres novada sporta centra direktora amata. Izskatot iesniegumu domes sēdē, nolemts izbeigt darba tiesiskās attiecības ar Kuriloviču - atbrīvot viņu no Ogres novada sporta centra direktora amata, pamatojoties uz Darba likuma 114.pantu - darbinieka un darba devēja vienošanās -, kā arī no Ogres novada izglītības iestāžu vadītāju konsultatīvās komisijas locekļa amata.

Pašvaldības izpilddirektoram Pēterim Dimantam tika uzdots organizēt sporta centra materiālo vērtību un dokumentācijas pieņemšanu no Kuriloviča un nodošanu šīs iestādes direktora vietniecei mācību darbā Ilonai Akmeņlaukai. Dome nolēma Akmeņlauku iecelt par Ogres novada sporta centra direktora pienākumu izpildītāju vakantajā Ogres novada sporta centra direktora amatā, nosakot mēnešalgu 970 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)