Banner 980x90

Jaunas "Mēness aptiekas" izveidē Ogrē investēti vairāk nekā 30 000 eiro

Rīga, 28.aug., LETA. Jaunas "Mēness aptiekas" izveidē Ogrē investēti vairāk nekā 30 000 eiro, informēja AS "Sentor Farm aptiekas" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Juskovecs.

Jaunā aptieka atrodas tirdzniecības centrā "Ogres prestižs", Mednieku ielā 21/23.

Aptiekas atklāšana paredzēta rīt, 29.augustā.

"Mēness aptieku" tīklu pārvaldošais uzņēmums "Sentor Farm aptiekas" apgrozījums pērn bija 124,114 miljoni eiro, bet peļņa - 3,338 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Sentor Farm aptiekas" iekļautas vietējā holdingā AS "Repharm", kam pieder arī zāļu lieltirgotava AS "Recipe Plus", augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotāja AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika", AS "Veselības centru apvienība" un SIA "Centrālā laboratorija".

AS "Sentor Farm aptiekas" dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 199 000 eiro. Aptieku tīklā apvienotas vairāk nekā 200 aptiekas un astoņas aptieku filiāles Rīgā un reģionos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)