Banner 980x90

Jauniešu festivāls "Ogres ritmos" pulcēs teju 1000 dalībnieku

Valmiera, 22.maijs, LETA. No 27. līdz 28.maijam Ogres novada Kultūras centrā ceturto reizi notiks bērnu un jauniešu festivāls "Ogres ritmos", kas pulcēs teju 1000 dalībnieku no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja Ogres novada Kultūras centra pārstāve Dace Tribocka.

Šogad līdzās vokālistu un deju konkursiem un jauno mūzika grupu sacensībai, programmā arī "Ghetto Basket" svētki Krasta laukumā, Līkā tilta regate Ogres upes promenādē, aktivitātes "Skola pilsētā", "Māksla pilsētā" Brīvības ielas skvērā un noslēguma koncerts Ogres salā, piedaloties mūzikas grupām "Rīgas modes", "Carnival Youth", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Jumprava".

"Ik gadu festivāls "Ogres ritmos" uzņem arvien plašāku vērienu. Šogad divu dienu garumā Ogre kļūs par mūsdienu dejas un dziesmas galvaspilsētu. Liels gandarījums, ka sekmīgi turpinām sadarboties ar Ogres novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldi, aicinot uz Skola pilsētā norisēm, šogad arī programmā Ogres Mākslas skolas piedāvājums un sadarbība ar jauniešu vidū populāro Ghetto games komandu, kas Ogrē rīko vērienīgu sporta pasākumu jauniešiem un iedzīvina aizvadītajā gadā atklāto Krasta laukumu. Kā arī festivāla oranizatoru pulkā pievienojies Ogres novada Tūrisma informācijas centrs, kas 27. maijā aicina arī uz Līkā tilta regati. Kā arī šogad esam piesaistījuši atbalstītājus, kas nodrošinās balvas konkursa dalībniekiem un uzvarētājiem," tā par festivālu Antra Purviņa, Ogres novada Kultūras centra direktore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)