Banner 980x90

Jaunogres vidusskolas komanda konkursā "Gribu būt mobils" iegūst 3.vietu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Konkursa ''Gribu būt mobils'' fināls notika 4.martā Baložu vidusskolā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Jaunogres visdusskolas direktores vietniece Ināra Smirnova, tajā piedalījās  visu reģionu pusfinālu labākās 7 komandas. 

Ogres novadu finālā pārstāvēja Jaunogres vidusskolas komanda "Luksofors" (Vladislavs Žabotinskis (8.b), Ēriks Beļtjukovs (8.b) Milena Nikolajeva (8.a), Elīna Trofimova(8.a), Nika Solovjova(8.a), kuru sagatavoja skolotāja Jeļena Bobrova. Dalībniekiem bija jādemonstrē zināšanas par ceļu satiksmes noteikumiem un par drošu dalību satiksmē gan praktiski, gan darbojoties ar satiksmes shēmām, tajā skaitā interaktīvā vidē. 

Lielā konkurencē Jaunogres vidusskolas komanda  izcīnīja 3.vietu un ieguva dāvanu karti 300 eiro vērtībā ceļojumam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)