Banner 980x90

"JV Dance Company" prezentēs šovu "Michael Jackson's Mūsu soļos"

Sestdien, 5.aprīlī, plkst.18.00, uz Ogres Kultūras centra Lielās zāles skatuves tiks sagaidīts vērienīgākais Latvijas popkultūras deju pasākums - "JV Dance Company" šovs "Michael Jackson's Mūsu soļos", pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja "JV Dance Company" pārstāve Anete Antrope.
Elpu aizraujošs skatuves un deju platformu izvietojums dažādos līmeņos, acu žilbinoša ēnu un gaismas spēle, enerģiski, pozitīvi lādējoši un spēcīgi deju ritmi un soļi "JV Dance Company" labāko audzēkņu izpildījumā.

Emociju gammu viennozīmīgi paspilgtinās Ogres popgrupas "Svilpastes" apbrīnojamais vokāls, izpildot aizkustinošākās un elektrizējošākās pop karaļa Maikla Džeksona dziesmas.

Viesu statusā uzstāsies arīdzan viens no pašreiz spēcīgākajiem jauno Latvijas dziedātāju balss īpašniekiem Miks Dukurs, kura šokējoši labais balss tembrs un diapozons liks sastingt itin visiem šova skatītājiem. Savukārt sirdij straujāk vēl liks pukstēt bezbailīgie gaisa vingrotāji – kaut kas tik iespaidīgs uz Ogres Kultūras centra skatuves nav piedzīvots.

Biļetes cena – septiņi eiro (iegādāties var OKC kasēs vai pa tālr. 29366654).

 />
    
    <div class=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)