Banner 980x90

Kādi aizdevumi ir pieejami internetā?

Tikpat dažādi kā situācijas, kurās mums nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, ir internetā pieejamie aizdevumi. Ja nepieciešams neliels finansiālais atbalsts, tad palīdzēs SMS īstermiņa kredīts, kura maksimālā summa ir EUR 500 uz atmaksas termiņu 30 dienas. Ja vajadzīgs ilgtermiņa atbalsts, piemēram, sen plānota virtuves remonta realizēšanai, īstā izvēle būs naudas kredīts summā līdz pat EUR 1500 ar atmaksas termiņu līdz 12 mēnešiem, ko piedāvā Viasms.lv. Ja vajadzīgi aizdevumi, ieskaties Viasms.lv!

Aizdevumi noformējami, neizejot no mājām, kaut vai svētdienas rītā!
Interneta aizdevumi ir ļoti ērti. Lai noformētu kredītu, nav jādodas uz konkrētu vietu, kā arī nebūs jāraizējas, ka tiks kavēts darbs. Aizdevēju kredītspeciālisti strādā visu nedēļu, arī brīvdienās. Kredītam var pieteikties, izmantojot viedtālruni, kuram ir interneta pieslēgums. 

Aizdevumi iegūstami ātri un ērti:
- kredītiestādes mājaslapā esošajā kalkulatorā jāatzīmē naudas summa un atmaksas termiņš;
- jāspiež saņemt naudu;
- jāievada savi personas dati.

Lai reģistrētu bankas kontu, uz aizdevēja naudas kontu jāpārskaita 1 cents. Kad kredītspeciālisti būs izvērtējuši pieprasījumu un aizņēmēja kredītvēsturi, tiks izsūtīta informatīva īsziņa vai e-pasts, ka aizdevumi ir piešķiri. Ja aizņēmēja kredītvēsture ir pozitīva, kredīts uz norādīto bankas kontu tiks pārskaitīts jau pēc 15 minūtēm.

Aizdevumi arī atmaksājami ļoti vienkārši. To var veikt, izmantojot interneta banku vai arī dodoties uz bankas, Latvijas Pasta, "Narvesen" filiālēm, dažreiz arī atmaksāšanu var veikt tirdzniecības centros. Ja ir saņemts īstermiņa aizdevums, tā atmaksas termiņu varēs pagarināt. Arī ilgtermiņa aizdevumiem var pieteikt kredītbrīvdienas. 

Kādi aizdevumi tiek piedāvāti?
Viasms.lv aizdevumi pieejami Latvijas Republikas iedzīvotāji 20 līdz 70 gadiem ar pastāvīgiem ienākumiem un bez kavētiem kredītmaksājumiem vai līgumsaistību pārkāpumiem.

Situācijā, kad vajag nelielu naudas summu, piemēram, automašīnas remontam, īstajā vietā būs SMS kredīts. Viasms.lv būs iespējams saņemt EUR 250 bez komisijas maksas. Tas nozīmē – atdod, cik aizņēmies, bez komisijas procentiem!

Ja nepieciešama lielāka naudas summa, piemēram, studijām nepieciešamās datortehnikas iegādei, – Viasms.lv piedāvā naudas kredītu. Uz atmaksas termiņu 12 mēneši pieejama naudas summa līdz pat EUR 1500. Naudas kredītā, piemēram, uz 8 mēnešiem var aizņemties EUR 600, tad ikmēneša maksājums veidos EUR 108. 

Pirms aizņemies – salīdzini!
Lai izvēlētos sev visatbilstošāko kredītu iestādi, der apskatīties dažādu aizdevēju salīdzinājumu kredītu salīdzināšanas mājaslapās. Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācija sadarbībā ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru izstrādājusi vadlīnijas, kas jāņem vērā, izmantojot ātro kreditētāju pakalpojumus. Arī aizdevēja mājaslapā var iepazīties ar kredītiestādes pakalpojumu kvalitāti apliecinošiem sertifikātiem – patērētāju tiesību aizsardzības centrs Viasms.lv ir piešķīris speciālo atļauju Nr. NK-2013-031 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā.

Kādos gadījumos aizdevumi ir solis tuvāk parādiem? Ja ar aizdevumu ir plānots dzēst parādsaistības vai risināt ilgtermiņa finanšu problēmas. Ja saņemto aizdevumu ir plānots izmantot neapdomīgos tēriņos. Kredītā saņemtajai summai nevajadzētu pārsniegt 40 procentus no ikmēneša ienākumiem, tāpat jāpievērš uzmanība procentu likmei un komisijas maksas samērīgumam. 

Protams, katram var sanākt pārrēķināties. Tāpēc Viasms.lv piedāvā iespēju atmaksas termiņu pagarināt par 30 dienām, mēneša maksājuma vietā samaksājot tikai komisijas maksu. Tomēr aizņēmējam laikus jānovērtē sava maksātspēja. Palīdzību labprāt sniegs Viasms.lv konsultanti, kas strādā katru dienu:
- darbdienās  no pulksten 8 rītā līdz 22 vakarā;
- nedēļas nogalēs no pulksten 10 rītā līdz 20 vakarā. 

Konsultācijas var saņemt, zvanot 67 212 412 vai rakstot e-pastu: info@viasms.lv. Apdomīgi izvērtējot savu maksātspēju, interneta aizdevumi ir mūsdienīgs veids, kā atrisināt finansiālas ķibeles! Ja nepieciešami aizdevumi, izvēlies Viasms.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)