Banner 980x90

Kāds mops ir vislabākais gan mājoklim, gan birojam?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mops ir grīdas uzkopšanas inventārs, ar kura palīdzību telpas būs tīras daudz ātrāk, bez liekas piepūles un raizēm. Jūs varat samazināt ūdens un sadzīves ķīmijas izmantošanas daudzumu pat par 85%, izvēloties kvalitatīvas grīdas mazgāšanas slotas jeb mopus. Kādu vislabāk izvēlēties?

Iemesli, kāpēc arī Jums nepieciešams mops
Aizmirstiet par nogurdinošu grīdas mazgāšanu ar salīkušu un sāpošu muguru! Mopi ir lieliski palīgi gan mājokļa, gan biroja telpu ikdienas uzkopšanas darbos, jo tie ir:
izturīgi un lietojami atkārtot – tos drīkst mazgāt veļas mazgājamā mašīnā;
ekonomiski – telpu uzkopšanas laikā vairs nebūs nepieciešams liels spainis, kas piepildīts ar ūdeni un sadzīves ķīmiju, jo pateicoties mopa materiālam, tas neuzsūks tik daudz mitruma;
parocīgi un daudzfunkcionāli – ar mopu varat mazgāt ne tikai grīdas, bet arī sienas, griestus un kāpnes. Kustīgā mopa galviņa ļaus izmazgāt arī grūti aizsniedzamas vietas, piemēram, zem mēbelēm un telpas stūros;
veselībai atbilstoši – atsevišķu ražotāju mopam ir iespējams regulēt kāta augstumu, tāpēc tīrīšanas procesā vairs nebūs lieki jāliecas vai jāņem kāpnes.

Mopi mēdz atšķirties – citi piemēroti linoleja un parketa uzkopšanai, citi laminātam. Turpiniet lasīt un noskaidrojiet, kāds mops noderēs Jūsu birojā vai mājsaimniecībā!

Mops ar sūkli
Šīs grīdas mazgāšanas slotas sastāv no plastmasas kāta un porolonam līdzīgu sūkli, kas piestiprināts ar sprauslām, ar kurām no mopa iespējams izspiest ūdeni, nepieskaroties tam ar rokām. Tiesa, lai mopu nosusinātu tā, lai varētu mazgāt laminātu (pietiekami sausu, lai lamināts no pārlieku liela mitrumu neuzpūstos), vienalga nāksies to darīt ar rokām, turklāt ar šo mopu nav iespējams uzmazgāt grīdu zem mēbelēm.

Apļveida mopi
Mopam ir apaļas formas galviņa, kurai piestiprinātas virves tipa auduma strēmeles. Tās visbiežāk ražotas no poliestera, taču kvalitatīvākiem mopiem no kokvilnas. Šie mopi grīdas mazgāšanai ir īpaši piemēroti lamināta segumam, jo mops neuzsūc lieku mitrumu. Diemžēl šādus mopus bieži vien var iegādāties tikai komplektā ar pielāgotu spaini, kuram iestrādāts speciāls mehānisms, lai no mopa izspiestu lieko ūdeni. Tas pirkumu krietni vien sadārdzina.

Mops ar karsto tvaiku
Modernas, taču visai dārgas grīdas uzkopšanas slotas, kurām nepieciešama elektrības padeve un speciālas maināmās lupatiņas. Slotas tvertnē ielejot destilētu ūdeni, tas rada karstu tvaiku. Ja slotas komplektā ietilpst vairāki uzgaļi, ar to iespējams mazgāt:
• grīdas;
• paklājus;
• mīkstās mēbeles.

Taisnstūra veida mikrošķiedras mopi ar skrubi
Vispopulārākais un efektīvākais veids, jo patiešām izmazgā tīru grīdu, pateicoties tā sastāvam – skrubim. Pārsteidzošu efektu var panākt, izmantojot tikai tīru ūdeni. Šiem mopiem ir regulējams, ergonomisks kāts, kas ļauj pielāgot slotu atbilstoši cilvēka augumam un sasniegt līdz pat 4 metru augstumam. Izliektais kāts ļaus ērti tīrīt arī grūti aizsniedzamas vietas kā, piemēram, zem mēbelēm. Mops ir viegli nomaināms, jo tā apakšā ir iestrādāta līmlenta, nav nepieciešams neskaitāmas reizes pieliekties, lai to nomainītu. Tas ir ļoti efektīvs, ērts un izdevīgs risinājums telpu uzkopšanai. 

Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Kokvilnas mops
Šis profesionālais grīdas sausās uzkopšanas darbarīks ir piemērots dažādu cieto grīdas segumu kopšanai, īpaši laminātam un parketam. Ļoti piemērots risinājums lielām telpām, piemēram, sporta zālēm, gaiteņiem un tamlīdzīgi. 

Galvenās priekšrocības:
• lieliski savāc putekļus un citus sausos netīrumus;
• mopi ir viegli ieeļļoti, kas nodrošina efektīvāku putekļu savākšanu un pulē grīdu;
• parocīgs mehānisms, kas palīdz ērti nomainīt mopa tīrošo virsmu un kā arī ātri un ērti veikt uzkopšanu.

Izvēloties kokvilnas mopus, Jums nebūs nepieciešami citi profesionālie tīrīšanas līdzekļi, jo šis mops ir apstrādāts ar speciālu līdzekli, kas nodrošina izcilu putekļu savākšanu.
 
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Tekstilizstrādājumu un higiēnas aprīkojuma uzņēmums "Berendsen", kas tirgū darbojas vairāk nekā 24 gadus, piedāvā Jums izvēlēties mikrošķiedras un kokvilnas mopu servisu. Uzņēmuma piedāvātie profesionālie uzkopšanas līdzekļi un inventārs ir augstas kvalitātes, to atzinīgi novērtē klienti visā Eiropā. Izmēģiniet arī Jūs, apmeklējiet "Berendsen" tīmekļvietni www.berendsen.lv, zvaniet uz tālruņa numuru +371 675 000 75 vai rakstiet vēstuli uz e-pasta adresi: info@berendsen.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)