Banner 980x90

Kalna prospektā bedres likvidēs "Mālkalne"

Tiklīdz laika apstākļi būs piemēroti, Kalna prospekta bedres labos pašvaldības aģentūra "Mālkalne", pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldībā.

Pirms domes sēdes, kas notika ceturtdien, 21.februārī, Ogres novada domes deputāts Dainis Širovs aktualizēja jautājumu par Kalna prospekta brauktuves kritisko stāvokli.

Širovs pauž neizpratni par to, kā dažu gadu laikā pēc ielas rekonstrukcijas asfalta segums ir faktiski sabrucis.

Pašvaldības izpilddirektors Pēteris Špakovskis skaidro, ka Kalna prospekta rekonstrukciju pirms desmit gadiem veica SIA "Ceļdaris". Izpilddirektors atzīst, ka patiesībā asfalta segums savu laiku jau ir nokalpojis, jo garantija ir tikai astoņi gadi.

Runājot par asfalta kvalitāti, Špakovskis skaidro, ka pašvaldība vairākos gadījumos ir vērsusies pie ekspertiem un vienmēr saņēmusi atzinumu, ka ielu segumam izmantotais asfalts ir normatīvu prasībām atbilstošs.

Tiklīdz iestāsies ceļu remontdarbiem piemēroti laika apstākļi (gaisa temperatūrai jābūt ne zemākai par nulle grādiem), tiks salabotas bedres, darbus veiks pašvaldības aģentūra "Mālkalne", kuras rīcībā tagad ir asfalta reciklēšanas iekārta. Šovasar ir paredzēts mainīt seguma virskārtu Kalna prospektā.

Domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs atzīst, ka asfalta segumu Kalna prospektā vajadzēja atjaunot jau agrāk - pirms diviem gadiem, taču, kā zināms, ielu uzturēšanai finansējums ik gadu tiek samazināts un ir katastrofāli nepietiekams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)