Banner 980x90

Kalna prospektā pārtraukti bedrīšu remontdarbi

Sakarā ar laika apstākļu pasliktināšanos bedru remontdarbi Kalna prospektā ir pārtraukti. Tie tiks atsākti, kad laika apstākļi uzlabosies, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Pašvaldības aģentūras "Mālkalne" Ceļu uzturēšanas iecirkņa vadītājs Pauls Vilipsons informē, ka ar jauno asfalta reciklēšanas iekārtu bedru remontdarbi pagājušajā nedēļā tika uzsākti Kalna prospektā. Divu dienu laikā bedres labotas vienā ielas pusē virzienā no mūzikas skolas līdz krustojumam ar Bērzu aleju. Laika apstākļu dēļ tie bija jāpārtrauc. Turklāt novērots, ka posmā, kur bedres salabotas, pāris dienu laikā izveidojušās jau citas, kas arī tiks labotas, tiklīdz laika apstākļi to ļaus.

Savukārt SIA "Ceļdaris" pagājušajā nedēļā veicis avārijas bedru remontdarbus Kalna prospektā, Zilokalnu prospekta un Mālkalnes prospekta krustojumā, Brīvības ielā. Kad uzlabosies laika apstākļi, bedru remontdarbi turpināsies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)